Ștefan Bănică, deocheat de o concurentă de la ”X Factor”

12.11.2020, 12:07
Ștefan Bănică, deocheat de o concurentă de la ”X Factor”
Ștefan Bănică, deocheat de o concurentă de la ”X factor”

O concurentă le dă emoții mari juraților de la emisiunea ”X Factor” și nu neapărat datorită muzicii. Tânăra, elevă și ursitoare la botezuri e bănuită că ar fi reușit să îl deoache pe Ștefan Bănică Junior.
La scurt timp după o interacțiune bizară cu una dintre concurente, Ștefan Bănică Junior a început să se simtă rău și a avut nevoie de o pauză. ”L-a deocheat pe Ștefan, Roxana ursitoarea l-a vrăjit să nu îi meargă lui bine azi”, a spus Delia, în timp ce Loredana Groza și Florin Ristei au confirmat că și ei au simțit o energie negativă.

”Da, eu m-am speriat puțin, am zis ”Ptiu, stuchi-l-ar mâțele”, apoi am încercat să îl descântăm și eu și Delia”, a mărturisit și Loredana Groza.

”X Factor”, la sezonul 9

O noutate a celui de-al nouălea sezon ”X Factor”, difuzat în fiecare joi și vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, pe care atât concurenții, cât și jurații au aflat-o încă din primul episod a fost împărțirea grupelor! Astfel, dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, anul acesta, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

Așadar, în sezonul 9 ”X Factor”, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor – în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

citește și...