Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai săi. ”Le-am explicat că banii nu cresc în copaci”

13.04.2022, 16:49
Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai săi. ”Le-am explicat că banii nu cresc în copaci”
Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai săi. ”Le-am explicat că banii nu cresc în copaci”

Binecunoscutul artist Ștefan Bănică Junior, în vârstă de 54 de ani , a vprbit despre cei trei copii ai săi pe care îi are din trei relații diferite: Radu Ștefan, Violeta și Alexandru. ”Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor”, a declarat acesta.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Ștefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Artistul a vorbit, pentru revista Viva, despre cei trei copii ai săi și despre educația pe care le-a dat-o acestora.

Ștefan Bănică, despre cei trei copii ai săi. ”Voi fi acolo să-i sprijin când au nevoie”

”Fiecare dintre copiii mei are drumul lui, iar eu voi fi acolo să-i sprijin atunci când au nevoie. Radu Ştefan s-a desprins deja pe drumul lui. Violeta, deşi are 14 ani, ştie exact ce vrea să facă. Iar cu Alexandru am un sentiment care nu ştiu de unde vine, dar care îmi dă o siguranţă plăcută, că se va descurca în orice şi-ar propune”, a declarat Ștesfan Bănică.

”Le-am explicat copiilor mei, de când erau mici, că banii nu cresc în copaci şi că tot ce au, material, se datorează muncii părinţilor lor. Şi atunci, atâta timp cât stăm împreună, până când vor fi majori, munca asta trebuie respectată. Că nu ni se cuvine nimic de la sine. Nu-mi plac copiii de bani gata, care apar pe reţelele sociale cu tot felul de maşini, ceasuri, haine de firmă dobândite de la părinţii lor şi care, de fapt, nu sunt ale lor, ci ale părinților. Şi atunci e clar că, nefiind muncite de ei, nu au cum să le aprecieze la valoarea reală. Dar sunt şi puști care reuşesc să facă asta pe banii lor, pe munca lor, ceea ce e cu totul altceva. Aceştia însă sunt mult mai puțini şi ei ar trebui să fie modele de urmat pentru puştime. Şi chiar dacă nu mi se pare vreo chestie să te făleşti cu ce ai, măcar aceştia din urmă au dreptul. Iar de aici, şi Radu Ştefan, şi Violeta pot trage propriile lor concluzii. Şi eu cred că au înţeles”, a mai spus artistul.

 

citește și...