Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani. Ce mesaje a primit adolescenta

15.12.2021, 14:44
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani. Ce mesaje a primit adolescenta
Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, împlinește 14 ani. Ce mesaje a primit adolescenta

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, o aniversează pe fiica sa, Violeta, care a împlinit 14 ani. De ziua de naștere a fetei sale și a lui Ștefan Bănică Junior, aceasta a transmis un mesaj mai mult decât emoționant pe contul său de pe o rețea de socializare. Violeta a primit urări și din partea fratelui ei ma mare, Radu Ștefan.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Violeta și-a aniversat ziua de naștere. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a împlinit 14 ani. Andreea Marin a publicat pecontul său de socializare un colaj de fotografii. Prima fotografie este din vremea copilăriei Violetei, iar cea de-a doua este din prezent, din perioada adolescenței.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a împlinit 14 ani.  ”te iubesc cu toată inima”

„Pentru fiecare vis pe care l-ai făcut să devină realitate, pentru dragostea pe care ți-o port. La mulți ani, Violeta mea! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, i-a transmis Andreea Marin fiicei sale, Violeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Și Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, i-a făcut urări Violetei în mediul online. ”La mulți ani”, a scris acesta în dreptul unei imagini în care apare alături de sora sa vitregă.

Ce declarat Violeta despre mama sa, Andreea Marin

Violeta, fiica Andreei Marin, a acordat un interviu pentru o emisiune de laKanal D, în care a vorbit despre mama sa. ”Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower”, a declarat Violeta.

„Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut [cu ea] pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a mai spus adolescenta.

 

citește și...