Starul marocan Achraf Hakimi este căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

12.12.2022, 16:55

Achraf Hakimi, născut la Madrid, a condus Marocul în semifinalele Cupei Mondiale, cu victorii istorice în fața Spaniei și Portugalului, înainte de a înfrunta Franța, țara în care și-a cunoscut soția. Abouk, în vârstă de 36 de ani, este o superbă actriță de origine tunisiană și libiană care s-a născut, de asemenea, la Madrid. Ea a pozat alături de fotbalist pe coperta revistei Vogue Arabia în octombrie.

Marocanul Achraf Hakimi a fost, fără îndoială, una dintre vedetele marcante ale Cupei Mondiale.

Națiunea nord-africană a devenit prima echipă de pe continent care a ajuns în semifinalele Cupei Mondiale după ce a eliminat sâmbătă Portugalia. Aceasta a urmat unor evoluții uriașe împotriva Spaniei, Canadei și Belgiei, devenind una dintre surprizele turneului, transmite dailystar.co.uk.

Starul marocan Achraf Hakimi este căsătorit cu una dintre cele mai frumoase actrițe din lume

Hakimi, superstarul de la Paris Saint-Germain, a fost cel care a condus echipa la glorie, tânărul în vârstă de 24 de ani demonstrând că are o defensivă de oțel, alături de cursele sale caracteristice pe flancul drept.

Dar, în timp ce performanțele sale au captat imaginația și inimile fanilor din întreaga lume arabă și nu numai, mulți nu o cunosc pe soția sa – Hiba Abouk.

Hiba Abouk era deja o vedetă în diverse seriale de televiziune

Hakimi s-a născut la Madrid, după ce părinții săi au părăsit o viață modestă în Maroc în căutarea unor oportunități mai bune în Spania. La vârsta de șapte ani a fost remarcat de Real Madrid în timp ce juca pentru echipa sa locală CD Colonia Ofigevi.

Cariera fundașului dreapta a luat avânt în timpul împrumutului său de doi ani la Borussia Dortmund, înainte de transferul de 35 de milioane de lire sterline la Inter Milano, unde a câștigat Serie A în primul său sezon. Și a fost în timp ce se afla în Germania, în 2018, când și-a întâlnit uimitoarea soție.
Abouk, în vârstă de 36 de ani, este o superbă actriță de origine tunisiană și libiană care s-a născut, de asemenea, la Madrid. Ea a pozat alături de fotbalist pe coperta revistei Vogue Arabia în octombrie.

S-au căsătorit la doi ani după ce s-au cunoscut în 2020. Hakimi, acum în vârstă de 24 de ani, a întâmpinat un fiu pe nume Amin în acel an și un alt băiat anul acesta.

Cu toate acestea, soția sa brunetă era deja o vedetă în diverse seriale de televiziune atunci când s-au cunoscut și susține că relația celor doi a înflorit dintr-un sentiment reciproc de admirație și respect – ceea ce “reprezintă pentru cultura arabă”.

Se spune că primele zile ale poveștii lor de dragoste au constat în călătorii continue pe distanțe lungi prin Europa, în timp ce Hakimi se afla în Germania, înainte ca Abouk să se mute în cele din urmă la Dortmund.

Acum locuiesc împreună la Paris – orașul în care s-au cunoscut – și unde fotbalistul joacă alături de cel mai bun prieten și rivalul său din semifinale, Kylian Mbappe.

Hakimi se confruntă cu sarcina monumentală de a-și ține prietenul liniștit miercuri, după ce campioana mondială în exercițiu a trecut la limită de Anglia cu o victorie cu 2-1. Mbappe, care a felicitat Marocul și pe Hakimi pentru rezultatul obținut împotriva Portugaliei, este în prezent cel mai bun marcator al turneului, cu cinci goluri.

 

citește și...