Georgina Rodriguez se bucură de o zi de deșert în timpul Cupei Mondiale din Qatar

07.12.2022, 13:15

Ea a zburat la Cupa Mondială pentru a-l susține pe iubitul ei, Cristiano Ronaldo. Iar marți, Georgina Rodriguez și-a etalat simțul stilului în haină sport portocalie și rochie kaki fără bretele, în timp ce se bucura de o zi de deșert în Qatar.

Fotomodelul, în vârstă de 28 de ani, a petrecut ceva timp în deșert cu copiii ei, dar a avut grijă să intre pe Instagram pentru a împărtăși un moment vestimentar izbitor din timpul excursiei.

Georgina a uimit în macul ei lung portocaliu Adidas, în timp ce a purtat o rochie bodycon.

Georgina Rodriguez se bucură de o zi de deșert în timpul Cupei Mondiale din Qatar

Frumoasa cu părul corb a postat, de asemenea, pe Instagram Stories pentru a se arăta în haine sport după un antrenament intens cu DogPound.
Ea a optat pentru jambiere gri deschis mulate pe piele și adidași albi purtați cu un tricou de marcă pe care l-a legat în față

Acest lucru vine după ce echipa lui Ronaldo a negat afirmațiile potrivit cărora atacantul ar urma să semneze un contract cu echipa Al-Nassr din Arabia Saudită la 1 ianuarie.

Contract de 200 de milioane de euro pe sezon

Luni dimineață au apărut informații care sugerau că starul aflat în afara contractului ar fi fost pe punctul de a ajunge la un acord pentru o înțelegere uriașă care l-ar fi văzut pe câștigătorul de cinci ori al Balonului de Aur câștigând aproape 200 de milioane de euro (173 de milioane de lire sterline) pe sezon.

Cu toate acestea, surse apropiate lui Ronaldo au declarat luni, pentru Sportsmail, că informațiile privind încheierea unei înțelegeri sunt “un nonsens”.

Publicația spaniolă MARCA a raportat că Ronaldo – care este în prezent liber de contract – ar urma să semneze un contract cu gruparea din Orientul Mijlociu la începutul lunii viitoare.

Publicația a susținut că acordul inițial valora aproape 100 de milioane de euro (86 de milioane de lire sterline), dar ar fi fost stimulat de alte acorduri, cum ar fi cele de publicitate și sponsorizare.

Jucătorul de 37 de ani a devenit liber de contract la sfârșitul lunii trecute, după ce relația sa fracturată cu șefii clubului s-a înrăutățit după ce a făcut o serie de declarații controversate într-un interviu televizat cu Piers Morgan.

În interviul extraordinar, Ronaldo a recunoscut că zvonurile privind o ofertă de 350 de milioane de euro pentru două sezoane erau adevărate – pe care o refuzase anterior.

Atacantul nu făcuse niciun comentariu cu privire la viitorul său în timpul campaniei de la Cupa Mondială – unde echipa sa, Portugalia, se află în 16-imile de finală. Mâine seară vor înfrunta Marocul.

Al-Nassr este unul dintre cele mai de succes cluburi din Arabia Saudită, fiind încoronat de nouă ori câștigător al primei ligi din țară, cel mai recent triumf al său fiind în 2019.

citește și...