Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

11.12.2022, 14:05

CRISTIANO RONALDO a izbucnit în lacrimi în momentul în care Portugalia a fost eliminată de Maroc de la Cupa Mondială, în urma unei victorii șocante. Ronaldo a fost văzut fiind escortat de un membru al staff-ului de pe terenul de pe stadionul Al Thumama până la vestiarul echipei Portugaliei imediat după înfrângere – prima dată când o echipă africană ajunge în semifinalele Cupei Mondiale -, în timp ce jucătorul de 37 de ani nu și-a putut stăpâni emoțiile.

Starul exmatriculat de la Manchester United a ieșit de pe bancă în a doua repriză, după ce a fost lăsat pe tușă din start pentru al doilea meci consecutiv.

Dar Ronaldo nu a fost în măsură să își inspire echipa să revină la egalitate, deoarece deschiderea scorului de către Youssef En-Nesyri în minutul 42 a rezolvat situația, transmite CNN.

Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială

Marocul a intrat în istorie, fiind prima echipă africană care ajunge în semifinalele Cupei Mondiale.

Dar pentru Ronaldo, a fost o durere de inimă, deoarece a eșuat în ceea ce a avertizat că va fi ultima sa încercare la cel mai mare premiu al fotbalului.

Starul portughez a irosit o șansă în ultimul minut de prelungire

Legendarul atacant, în vârstă de 37 de ani, a irosit o șansă în ultimul minut de prelungire, când șutul său cu piciorul drept a ajuns în mâinile portarului Yassine Bounou.

La fluierul final, în timp ce coechipierii săi salutau fanii și îi felicitau pe marocanii care sărbătoreau, Ronaldo a plecat pe tunel în lacrimi.

Un cameraman l-a urmărit în timp ce pleca de la Cupa Mondială plângând.

Acum, Ronaldo se întoarce acasă – fără club, după ce a părăsit Man United în timp ce se afla în misiune internațională în Qatar – după ce a făcut istorie în Orientul Mijlociu.

El a marcat în meciul de deschidere al Portugaliei, din penalty, pentru a înregistra goluri la un număr record de CINCI Cupe Mondiale.

Asta înseamnă că a reușit să marcheze în fiecare turneu la care a jucat, începând cu 2006, când avea doar 21 de ani.

Dar în ceea ce a recunoscut înainte de turneu că va fi probabil ultimul său turneu, Ronaldo nu a atins înălțimea sa obișnuită de clasă mondială.

Campania sa a început cu plecarea de la United după interviul exploziv acordat lui Piers Morgan de la The Sun, în care a criticat clubul.

Apoi, lui Ronaldo i-a fost refuzat un gol în victoria Portugaliei cu 2-0 în fața Uruguayului, deoarece Fifa a considerat că nu a ajuns la capătul centrării lui Bruno Fernandes.

În meciul următor, echipa lui Fernando Santos a fost surprinsă cu 2-1 de Coreea de Sud, unde Ronaldo a fost eliminat cu 25 de minute înainte de final.

Atitudinea sa în momentul în care a fost înlocuit a fost criticată public de Santos și l-a costat pe fostul jucător de la Real Madrid și Juventus un loc în 11-le de start.

Ronaldo a urmărit de pe margine cum Portugalia a trecut în sferturi, învingând Elveția cu 6-1.

El a rămas pe bancă împotriva Marocului și a fost introdus pe teren abia la cinci minute după pauză.

Dar Ronaldo a părăsit terenul în lacrimi, fiind consolat pe tunel, în timp ce visul său la Cupa Mondială risca să se încheie pentru totdeauna.

 

citește și...