Starlin, declarații vehemente la adresa lui Albert și a Mariei. Ce a spus despre foștii săi coechipieri de la ”Survivor România”

05.05.2021, 14:29
Starlin, declarații vehemente la adresa lui Albert  și a Mariei. Ce a spus despre foștii săi coechipieri de la ”Survivor România”
Starlin, declarații vehemente la adresa lui Albert și a Mariei. Ce a spus despre foștii săi coechipieri de la ”Survivor România”

Starlin, fost concurent la ”Survivor România”, a făcutr declarații categorice despre doi dintre foștii săiu colegi de echipă, Albert Oprea și Maria Chițu.

Starlin a făcut parte din echipa Războinicilor de la emisiunea ”Survivor România”, filmată în Republica Dominicană și transmisă de postul de televiziune Kanal D. În urma consiliului de eliminare din data de 25 aprilie 2021, Starlin a fost cel care a părăsit competiția.

Revenit în România, Starlin a făcut declarații, pentru wowbiz.ro, despre Albert Oprea și Maria Chițu, foștii săi coechipieri, cu care nu s-a înteles deloc. Acesta a explicat ce anume l-a deranjat la cei doi colegi ai săi din echipa Războinicilor.

Starlin, declarații vehemente la adresa lui Albert și a Mariei. A spus lucrurilor pe nume

Starlin a vorbit despre conflictele pe care le-a avut cu Albert Oprea pe durata participării lui la ”Survivor România”.

„Eu am 37 de ani, Albert are 24 de ani, e bărbat, nu are 15 ani. În niciun caz nu a făcut nimeni bullying. Bullying e cand face cineva caterincă de un defect, dar el nu are niciun defect și a ajuns acolo pe propriile picioare, e un bărbat. Ce mă scotea foarte mult din sărite, și nu doar pe mine, nu era asumat cu anumite chestii. Dacă vrei să spui un lucru, spune-l, frate! Nu vine nimeni la tine să te bată, să îți dea o palmă, spune ce simți. Să se uite oamenii la video-uri de la început. Da, Albert era foarte bun. Și să se uite când am revenit eu, Albert a dat două puncte, eu am dat 3 puncte și am câștigat totemul de imunitate”, a spus Starlin, potrivit sursei citate anterior.

Despre Maria Chițu, Starlin a comentat: „Maria era nou venită în grup. În mod normal, grupul nu trebuie să se adapteze la tine, tu trebuie să te adaptezi la grup. Asta nu înseamnă că nu poți să dai un sfat, dar înainte trebuie să îți câștigi respectul. La îndemânare, de exemplu, nu poți să spui cuiva cum să arunce. Liniștește-te, noi avem o regulă, să nu țipăm toți. Omul care este la îndemânare are nevoie de concentrare. Ea are un ton de voce care te deranjeaza, mai ales dacă țipă, se simte în creier. Am pierdut un meci, toată lumea era nervoasă. Eu am dat cele mai multe puncte, Maria a dat două puncte, iar Maria a zis că noi am pierdut meciul pentru că inclusiv Starlin nu a făcut rugăciune. Eu nu am făcut rugăciune și am pierdut meciul, asta a spus ea. în următoarea zi mi-a spus că vrea să vorbească cu mine. Eu de obicei spun că ceea ce vrei să îmi spui poti spune de față cu toată lumea. Am vorbit cu ea si mi-a spus „te superi dacă nu fac rugăciune cu voi?”. I-am zis că e treaba ei, iar apoi m-am gandit să spun asta de față cu toată lumea. Ea a spus că am pierdut meciul pentru că nu am făcut eu rugăciune, apoi mi-a spus că ea nu mai vrea să facă rugăciune cu noi”.

citește și...