Speak și Ștefania dau detalii din relația lor. Ce spun cei doi despre gelozie

28.08.2021, 16:44
Speak și Ștefania dau detalii din relația lor. Ce spun cei doi despre gelozie
Speak și Ștefania dau detalii din relația lor. Ce spun cei doi despre gelozie

Cântărețul Speak trăiește o poveste de dragoste cu Ștefania, cei doi formând un cuplu foarte frumos.  Cei doi au dat detalii din relația lor de cuplu într-un interviu. Speak și Ștefania au vorbit, printre altele, despre gelozie. De asemenea, cei doi artiști au explicat și dacă obișnuiesc să stea certați atunci când se supără unul pe celălalt.

Speak se pregătește de nuntă cu iubita sa, Ștefania, pe care a cerut-o în căsătorie pe durata participării la emisiunea ”Asia Express”. Cei doi au o relație extraordinar de frumoasă, despre care au vorbit în cadrul unui interviu pe care l-au acordat pentru revista Viva.  Speak și Ștefania au comentat despre gelozia în cuplu, dar au explicat și dacă obișnuiesc să stea certați în cazul în care sunt supărați.

”O să râdă lumea de mine, dar nu-s gelos, că nu prea am de ce să fiu… Bine, nici nu am avut motive reale de gelozie… Dacă mă intrigă ceva în zona aia, da, sunt foarte gelos. Până acum, n-au ieșit dragonii geloziei din mine”, a declarat Speak. La rândul ei, Ștefania a declarat: ”Nu sunt o fire geloasă, niciodată nu am fost, îmi știu calitățile și defectele, asta mă face stăpână pe mine, iar când vine vorba despre Ștefan, nu am avut și sunt sigură că nu voi avea vreodată motive de gelozie”.


Speak și Ștefania dau detalii din relația lor. ”Suntem amândoi suficient de maturi încât să comunicăm atunci când ceva ne deranjează”

Speak a afirmat că el și Ștefania rezolvă orice problemă în cuplu prin comunicare și că nu stau supărați unul pe celălalt: ”Nu îmi aduc aminte să fi stat supărați unul pe celălalt, suntem amândoi suficient de maturi încât să comunicăm atunci când ceva ne deranjează sau nu considerăm că se întâmplă lucrurile așa cum ne-am dori. Vorbim despre ceea ce ne-a supărat, găsim soluții de rezolvare și asta a fost. M-am bucurat mult să văd că și Ștefania este așa și nu stă supărată”.

Ștefania, iubita lui Speak, a completat: ”E prea mult spus supărați, pentru că nu prea stăm așa. Dacă se întâmplă ceva rău sau simțim că este o situație mai tensionată, discutăm fără probleme. Nu îmi place să stau supărată cu o persoană, mai ales când locuiesc cu ea, ar fi ciudat să trecem unul pe lângă celălalt și să nu ne băgăm în seamă; aici a ajutat și maturitatea lui Ștefan”.

citește și...