Speak: ”Bă, șopârla asta de COVID există. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult”

21.07.2020, 14:09
Speak: ”Bă, șopârla asta de COVID există. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult”
Speak: ”Bă, șopârla asta de COVID există. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult”

Muzicianul Speak a comentat pe marginea pandemiei de coronavirus. Artistul și-a spus foarte clar părerea.

Speak a transmis un mesaj foarte clar pentru cei care nu cred în existența virusului. Artistul a afirmat, pe contul său de socializare, că a cunoscut persoane care au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

“Ceva îngrozitor. Doamne ferește! Bă, șopârla asta de COVID există. Acest virus a fost creat în laborator, așa și? Poate să fie creat de bunica vreunui chinez în casă, la prăvălie. (…) E din ce în ce mai aproape. A ajuns în preajma mea. La oamenii pe care îi cunosc eu a ajuns mai demult. Am vorbit cu oamenii, e ceva rău. Cu ce mă ajută pe mine, dacă oamenii câștigă de pe urma acestui virus?”, a spus Speak, potrivit wowbiz.ro.

Artistul a comentat și pe marginea măsurilor de protecție.

“Chiar dacă o fi cineva în spate…atâta timp cât eu pot să mor. Mă doare la bască, nu e ca și cum am eu o putere să fac ceva. Pot doar să mă protejez, să port mască, să mă spăl pe mâini, să am grijă cu cine intru în contact”, a adăugat cântărețul.

Record de îmbolnăviri în România într-o singură zi

Alte 994 de noi îmbolnăviri cu coronavirus au fost raportate marți, 21 iulie 2020, astfel că bilanțul a ajuns la 39.133.

În ultima zi au fost înregistrate 36 noi decese. În total până astăzi 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Dintre persoanele confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 25.586 au fost externate.

24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare. Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

La terapie intensivă, în acest moment, sunt internați 297 de pacienți.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 984.396 de teste, cu 17.204 mai multe teste ca ieri.

Situația românilor din străinătate

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, 5.243 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 122 de cetățeni români aflați în străinătate au decedat.

Dintre cetățenii români confirmați cu noul coronavirus, 158 au fost declarați vindecați.

citește și...