Speak, mesaj categoric pentru hoți. ”Să nu încercați treaba asta pentru că e groasă”

23.06.2020, 12:57
Speak, mesaj categoric pentru hoți. ”Să nu încercați treaba asta pentru că e groasă”
Speak, mesaj categoric pentru hoți. ”Să nu încercați treaba asta pentru că e groasă”

Speak s-a trezit cu poliția la ușă. Artistul a fost anunțat că în zona în care locuiește au avut loc spargeri de case.

Speak a povestit că polițiștii l-au anunțat că în cartierul în care acesta locuiește s-au dat mai multe spargeri, recent.

”Stând dimineață la cafea, pe la 9 dimineața era, a venit o mașină în fața casei: Poliția. ”Vă merg aceste camere?” Da, am fost înștințat de poliție că au fost sparte foarte multe case, undeva la 6 am reținut eu. Problema este că ne-au adus la cunoștință că trebuie să fim foarte atenți, să ne pornim alarmele, să ne pornim camerele (…) pentru că două case s-au spart cu oamenii chiar în casă”, a povesti artistul, citat de wowbiz.ro.


Muzicianul a avut grijă să le transmită un mesaj și celor care ar vrea să-l păgubească.

”Vreau să fac un anunț pe această cale: dacă cumva vă gândiți să veniți la noi să ne spargeți casa, am un anunț de făcut: cea mai neplăcută surpriză este faptul că nu știți de ce o să dați în această casă, vă rog eu să nu încercați treaba asta că e groasă (…) evitați casa noastră, e rău!”, a transmis acesta.

Și-a cerut iubita de nevastă la un show Tv și acum se pregătesc de nuntă

Speak și-a cerut iubita în căsătorie pe durata participării în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Acum, cei doi artiști se pregătesc de nuntă. Speak și Ștefania au dezvăluit cine vor fi nașii lor de cununie. De asemenea, ei au stabilit ca chef Sorin Bontea să fie cel care le gătește la nuntă.

”Nu ne-am gândit când o să aibă loc, dar vrem să ne gătească Sorin, aşa am şi vorbit cu el. Naşii sunt aleşi de mult, prietenii noştri Monica Munteanu şi soţul ei. Eu îmi imaginez că voi fi invitat la nunta mea, Ştefania se va ocupa, eu nu o să mă implic deloc. Adică nu chiar deloc, mai puţin”, a declarat Speak.

Ștefania a mărturisit că nu se aștepta ca Speak să o ceară de nevastă la show-ul de la Antena 1.

”Nu m-am aşteptat nicio secundă să fiu cerută, nu acolo. Ştiam că la un moment dat o să facă pasul ăsta, oricum noi glumeam pe tema asta, eu spunându-i mereu că cererea în căsătorie trebuie să fie epică şi că vreau să mi-o amintesc toată viaţa, să fie wow. Şi aşa a fost, a fost surprinzătoare, imposibil de uitat. Eram foarte sigură de un lucru: oricând s-ar fi întâmplat, aş fi spus „DA“! Eram pregătită”, a spus artista.

citește și...