Soțul Oanei Radu se operează. ”E o intervenție care contează foarte mult pentru viitorul meu sportiv”

29.08.2021, 13:25
Soțul Oanei Radu se operează. ”E o intervenție care contează foarte mult pentru viitorul meu sportiv”
Soțul Oanei Radu se operează. ”E o intervenție care contează foarte mult pentru viitorul meu sportiv”

Cătălin Dobrescu, partenerul de viață al cântăreței Oana Radu, are probleme de sănătate. Acesta urmează să se opereze. ”E o intervenție care contează foarte mult pentru viitorul meu sportiv”, a spus Cătălin Dobrescu. Artista și soțul ei au explicat cu ce problemă  de sănătate se confruntă acesta din urmă.

Oana Radu a anunțat că soțul ei, antrenorul de fitness, Cătălin Dobrescu a suferit o ruptură la umăr.

Acesta umrează să se supună unei intervenții chirurgicale.

Soțul Oanei Radu se operează. ”Cred eu că e o problemă mai veche”

„Cătă s-a accidentat … cred eu că e o problemă mai veche, dar acum a scos capul… Este o ruptură în zona umărului și se pare că singura soluție e intervenția chirurgicală”, a anunțat oana Radu la InstaStory, potrivit spynews.ro.

Cătălin Dobrescu le-a cerut părerea internauților care au trecut printr-o astfel de intervenție chirurgicală la umăr. „Am și eu o rugăminte la voi, doar la persoanele care au trecut prin această operație. Dacă ați trecut printr-o operație la umăr, practic este un tendon rupt, și v-ați recuperat ok, m-ar interesa foarte mult să aflu clinica respectivă, doctorul respectiv. E o intervenție care contează foarte mult în viitorul meu sportiv”, a spus Cătălin Dobrescu în mediul online.

Cum l-a cunoscut Oana Radu pe soțul său, Cătălin Dobrescu

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului. Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei partener de viață, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

citește și...