Problema Oanei Radu după ce a slăbit. ”Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”

16.08.2020, 10:42
Problema Oanei Radu după ce a slăbit. ”Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”
Problema cu care se confruntă Oana Radu după ce a slăbit. ”Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”

După ce a slăbit foarte mult, cântăreața Oana Radu a mărturisit că s-a confruntat cu o problemă neplăcută pentru multe femei.

Oana Radu le-a mărturisit fanilor ei din mediul online că, după ce a slăbit prima oară, a rămas cu vergeturi pe corp.

„Vergeturile mi-au apărut atunci când am slăbit prima oară. Mi-au apărut pe sâni, pe burtă, pe fund, pe picioare, pe mâini. Aveam 121 de kilograme și am slăbit foarte brusc prin înfometare, fără sport, fără mâncare sănătoasă, fără apă băută. Sunt nevoită să trăiesc cu ele toată viața”, a spus artista, citată de spynews.ro.

Deși a încercat un tratament, acesta nu a dat rezultatele scontate.

„Am încercat mezoterapie, funcționează doar atunci când vergeturile sunt roșii, dar apoi ele se albesc. Din păcate, pentru vergeturi momentan nu a apărut nimic. Am înțeles că ar fi un laser, dar e foarte periculos”, a mai spus cântăreața.

A slăbit aproape 20 de kilograme în ultimul timp

Oana Radu a avut 75 de kilograme, iar în prezent a ajuns să cântărească 57 de kilograme. A slăbit aproape 20 de kilograme, iar transformarea prin care a trecut este mai mult decât evidentă.

”Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!”, a scris Oana Radu, de curând, pe contul său de socializare.

citește și...