Oana Radu se mărită azi. Ce ținută a ales vedeta în cea mai importantă zi din viața ei

20.08.2020, 13:16
Oana Radu se mărită azi. Ce ținută a ales vedeta în cea mai importantă zi din viața ei
Oana Radu se mărită azi. Ce ținută a ales vedeta în cea mai importantă zi din viața ei

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, își unesc destinele joi, 20 august 2020.

Eveniment mare în viața cântăreței Oana Radu. Artista se căsătorește cu alesul inimii ei, Cătălin Dobrescu.

Pe contul ei de socializare, Oana Radu a publicat primele imagini în care apare în ținuta aleasă pentru cununia civilă. Aceasta a purtat o ținută de culoare albă, iar în păr a avut un accesoriu argintiu superb.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

”Ziua mea specială! Am spus da pentru o viață!”, a scris Oana Radu în mediul online.

A fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva luni

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu. Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni.

„M-a cerut de câteva luni. Eram într-o stare de șoc, dar nu pentru că nu aș fi vrut. Anul acesta facem cununia civilă, o s-o facem în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină. O să fie foarte mulți invitați, dar trebuie să selectăm. După 1 august vom vedea ce s-a întâmpla”, spunea Oana Radu recent.

Cum a început povestea lor de dragoste

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei iubit, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

 

citește și...