Soțul Oanei Radu face dezvăluiri. Ce nu suportă la partenera lui de viață

04.12.2021, 12:40
Soțul Oanei Radu face dezvăluiri. Ce nu suportă la partenera lui de viață
Soțul Oane Radu face dezvăluiri. Ce nu suportă la partenera lui de viață

Oana Radu, în vârstă de 27 de ani, este căsătorită cu Cătălin Dobrescu. Acesta din urmă a făcut dezvăluiri despre partenera sa de viață în cadrul unei emisiuni online. Cătălin Dobrescu a explicat care sunt lucrurile pe care nu le suportă la soția sa. ”Cu banii iar e ceva nasol”, a spus, printre altele, soțul Oanei Radu.

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020. Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.  Cei doi nu au copii.

Cătălin Dobrescu a fost invitat în emisiunea moderată de soția lui, “Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive. Acesta a făcut numeroase declarații, dezvăluind, printre altele, și care sunt lucrurile care nu prea îi plac la partenera sa de viață.

Soțul Oanei Radu face dezvăluiri. ”Nu prea consumă alimente sănătoase”

Cătălin Dobrescu a afirmat că nu îi place că soția sa, Oana Radu, bea multă cafea și nu consumă alimente sănătoase. De asemea, soțu artistei a explicat că vedeta aruncă cu banii pe diverse lucruri. “Nu suport la Oana cafeaua, bea foarte multă cafea, în special cu lapte, anumite pofte culinare. Nu prea consumă alimente sănătoase. Cu banii iar e ceva nasol, pentru că de foarte multe ori cumpără lucruri pe care le-a cumpărat și rămân în plasă și de acolo pleacă undeva pe la părinții mei pe la țară sau pe la mama ei, la neamuri, la altcineva”, a declarat Cătălin Dobrescu, potrivit wowbiz.ro.

La aceeași emisiune, Cătălin Dobrescu a vorbit și despre cum percep unii oameni relația lui cu Oana Radu: “Din ce am văzut eu prin comentarii sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani”.

citește și...