Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Avem de gând să ne mărim familia”

23.06.2021, 13:15
Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Avem de gând să ne mărim familia”
Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”Avem de gând să ne mărim familia”

Cântăreața Oana Radu a vorbit despre eventualitatea de a deveni mămică. Artista a afirmat că ea și partenerul ei de viață își doresc să-și mărească familia. Însă, deocamdată, Oana Radu a afirmat că ea și soțul său, Cătălin, își doresc să aibă casa lor în Capitală: ”Așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră”.

Cântăreața Oana Radu și iubitul ei, Cătălin Dobrescu, și-au unit destinele în data de 20 august 2020.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au făcut cununia civilă în Craiova, de acolo de unde sunt cei doi. La eveniment au luat parte doar apropiații cuplului.

Ce spune Oana Radu despre eventualitatea de a deveni mămică. ”O să facem și un bebe”

Oana Radu a fost întrebată în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre eventualitatea de a deveni mămică.

„Avem de gând să ne mărim familia, bineînțeles, doar că momentan așteptăm să ne cumpărăm o locuință a noastră. Bine, noi avem în Craiova două locuințe, dar în București stăm. Momentan, suntem tranzitorii, pentru că nu avem căsuța noastră. Așteptăm să ne luăm și după da, o să facem și un bebe. Peste 10, 15 ani, când o să fie”, a răspuns cântăreața, potrivit spynews.ro.

Cum l-a cunoscut Oana Radu pe soțul său, Cătălin Dobrescu

Oana Radu a dezvăluit, într-un interviu, cum a început povestea de dragoste dintre ea și actualul ei partener de viață, Cătălin Dobrescu.

“La trei zile după înmormântare i-am spus lui Cătălin că vreau să mă schimb şi să slăbesc. Cătălin era pe atunci doar prietenul meu. Cu ani în urmă fusesem, ce-i drept, îndrăgostită de el. Mi se părea un tip extrem de greu de suportat. Prea bine organizat. Cătălin este acum familia mea, facem afaceri împreună, ne completăm din toate punctele de vedere. Fuzionăm foarte bine. Mă susţine foarte mult şi eu pe el. Mă rugam şi spuneam: ”Doamne, dă-mi un bărbat care să mă facă fericită!” E prima oară în viaţa mea când sunt fericită. Viitorul e imprevizibil. Îmi doresc să trezesc prezentul”, a spus cântăreața.

 

citește și...