Soțul Oanei Radu, declarații emoționante despre cununia civilă. ‘Sunt un bărbat împlinit’

23.08.2020, 13:05
Soțul Oanei Radu, declarații emoționante despre cununia civilă. 'Sunt un bărbat împlinit'
Soțul Oanei Radu, declarații emoționante despre cununia civilă. 'Sunt un bărbat împlinit'

Pe 20 august, Oana Radu, concurentă la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, s-a cununat civil cu alesul inimii sale, Cătălin Dobrescu. Bărbatul este antrenorul ei de fitness, cel cu care s-a cuplat la puțin timp după decesul fostului său iubit.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au spus ‘DA’, în prezența familiei și a prietenilor apropiați. La starea civilă, celebra solistă a arătat superb într-o rochie albă de vară, asortată cu sandale sexy aurii.

Oana Radu s-a măritat

Pe rețelele de socializare, soțul Oanei Radu a publicat mai multe imagini de la fericitul eveniment, în dreptul cărora a pus o descriere emoționantă.

‘Sunt un bărbat împlinit… și binecuvântat’, a scris acesta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sunt un bărbat împlinit…și binecuvântat @eusuntoanaradu

O postare distribuită de Catalin Dobrescu (@catalin_dobrescu6) pe

Pentru a arăta perfect în ziua cununiei, Oana Radu a slăbit extrem de mult. Vedeta are acum o siluetă impecabilă.

‘Haterii vor spune că e Photoshop! Transformarea mea a luat sfârșit! În aceste poze mă vedeți pe mine la 57 de kilograme, de la 75! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită! Așa arăt eu acum! De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit‘, a scris Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu, criticată dur după ce și-a făcut relația publică la câteva luni de la moartea fostului iubit

De Anul Nou, Oana Radu a petrecut în compania actualului ei iubit și a publicat pe contul de Instagram primele imagini cu bărbatul. Se zvonea încă de la finalul lui 2019 că Oana ar avea o nouă relație, dar a negat tot timpul.

Fostul iubit al Oanei Radu a decedat pe 7 septembrie 2019, după ce a fost incendiat de viu cu un cocktail Molotov, la Craiova. Alin a fost ținut în comă trei săptămâni, dar a pierdut lupta cu viața.

‘Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viaţa! Vă mulţumim tuturor pentru toate mesajele şi încurajările! Dumnezeu să te odihnească! Te iubesc’, a fost mesajul transmis de Oana Radu, după moartea iubitului.

citește și...