FOTO / Cum arată Oana Radu după ce a slăbit aproape 20 de kilograme. ”Transformarea mea a luat sfârșit”

11.08.2020, 10:11
FOTO / Cum arată Oana Radu după ce a slăbit aproape 20 de kilograme. ”Transformarea mea a luat sfârșit”
FOTO / Cum arată Oana Radu după ce a slăbit aproape 20 de kilograme. ”Transformarea mea a luat sfârșit”

Cântăreața oana Radu și-a luat prin surprindere fanii din mediul online. Vedeta a slăbit spectaculos în ultima perioadă de timp.

De-a lungul vremiii, Oana Radu s-a luptat cu kilogramele în plus. A slăbit, s-a îngrășat, dar acum a slăbit din nou și arată extraordinar de bine.


Aceasta a avut 75 de kilograme, iar în prezent a ajuns să cântărească 57 de kilograme. A dat jos aproape 20 de kilograme, iar transformarea prin care a trecut este mai mult decât evidentă.


”Haterii vor spune că e photoshop hahahaha ! Transformarea mea a luat sfârșit ! În aceste poze mă vedeți pe mine, la 57 de kilograme, de la 75, folosind Dieta 2 ce se va lansa în această seară ! Aceasta este una muuuuult mai ușoară decât prima! Partea mișto este că mi-a transformat total corpul! Sunt foarte fericită ! Așa arăt eu acum!

De acum înainte urmează un drum destul de greu, cel al menținerii! Am decis să încep această nouă dietă când am ieșit din pandemie, cu 75 de kilograme, greutate ce o aveam de vreo câteva luni, fiindcă nu eram suficient de serioasă ! M-am remontat și iată că am ajuns acolo unde mi-am dorit ! Vreau să îi mulțumesc evident și lui @cătălin_dobrescu6 pentru susținere și ajutor! Va mulțumesc și vouă pentru toate mesajele, și mult spor în tot ceea ce faceți! Baftă cu nouă dietă!”, a scxris Oana Radu pe contul său de socializare.

Se pregătește de cununie

Cântăreața Oana Radu se pregătește să facă cununia civilă cu iubitul ei, Cătălin Dobrescu.

Anul trecut, Oana Radu a trăit momente cumplite după ce fostul ei iubit a fost incendiat și a murit. Acum, cântăreața și-a găsit fericirea alături de Cătălin Dobrescu, cu care vrea să-și unească destinul. Oana Radu a fost cerută de soție în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi se pregătesc de căsătorie.

„M-a cerut de câteva luni. Eram într-o stare de șoc, dar nu pentru că nu aș fi vrut. Anul acesta facem cununia civilă, o s-o facem în august, la Craiova, într-un loc foarte frumos cu piscină. O să fie foarte mulți invitați, dar trebuie să selectăm. După 1 august vom vedea ce s-a întâmpla”, a declarat Oana Radu la o emisiune de televiziune.

citește și...