Soțul Monicăi Tatoiu și-a aniversat ziua de naștere. ”Nu m-ai înșelat niciodată și ai fost un om de cuvânt”

07.01.2021, 15:29
Soțul Monicăi Tatoiu și-a aniversat ziua de naștere. ”Nu m-ai înșelat niciodată și ai fost un om de cuvânt”
Soțul Monicăi Tatoiu și-a aniversat ziua de naștere. ”Nu m-ai înșelat niciodată și ai fost un om de cuvânt”

Partenerul de viață al Monicăi Tatoiu și-a aniversat ziua de naștere, ocazie cu care aceasta a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Femeia de afaceri l-a aniversat pe partenerul său de viață, care a împlinit 67 de ani. Cu această ocazie, Monica Tatoiu a transmis și un mesaj în mediul online, împreună cu mai multe fotografii în care apare alături de soțul său.

”Asa se sarbatoreste o zi de nastere la 67 de ani. La multi ani, partene de viata. Cu 3 mari calitati. Ai fost plasa de siguranta a familiei, nu m-ai inselat niciodata si ai fost un om de cuvant .Ce poate sa-si mai doreasca o sotie? Sa opreasca timpul”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Monica Tatoiu nu a avut niciodată probleme cu banii

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Monica Tatoiu a recunoscut că banii nu i-au lipsit niciodată. “Mama a fost fată de deţinut politic, tata sârb. Până la 16 ani a fost cumplit, dar tatăl meu, fiu de ţăran, a depăşit asta, era cel mai mare cardiolog. Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini, ne-a dat educaţie. Am făcut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toţi pacienţii lui. Mi-a dat mistria, restul l-am făcut singură, prin muncă. Nu am avut niciodată probleme cu banii’’, a declarat aceasta.

La o emisiune de televiziune, Monica Tatoiu explica ce pensie are. „Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a mărturisit Monica Tatoiu.

Pe vrea când era director al unei renumite companii de produse cosmetice, femeia de afaceri ajunsese să aibă un salariu colosal. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, spunea ea.

citește și...