Soțul Ioanei Tufaru are probleme de sănătate. ”E grav, e în spital”

08.05.2022, 12:14
Soțul Ioanei Tufaru are probleme de sănătate. ”E grav, e în spital”
Soțul Ioanei Tufaru are probleme de sănătate. ”E grav, e în spital”

Ioana Tufaru, în vârstă de 45 de ani,a explicat că partenerul ei de viață, Ionuț, se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta se află în spital și are numeroase afecțiuni. ”E grav, e în spital”, a spus fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu despre starea de sănătate a celui care îi este soț și împrreună cu care are cun copil.

Ioana Tufaru este căsătorită cu Ionuț Mardare, împreună cu care are un băiețel, Luca.

Fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu a povestit, pentru impact.ro, că partenerul ei de viață, în vârstă de 54 de ani, se confruntă cu probleme de sănătate. Acesta are mai multe afecțiuni și se află internat în spital.

Soțul Ioanei Tufaru are probleme de sănătate. ”E bolnav cu inima, plămânii rinichii, de aceea nu mai lucrează”

Ionuț Mardare, soțul Ioanei Tufaru, este internat la Spitalul Universitar. „Ionuț e grav, e în spital. La 54 de ani, are multe probleme de sănătate. E bolnav cu inima, plămânii rinichii, de aceea nu mai lucrează. Ne e foarte greu, mai ales acum după perioada cu pandemia”, a explicat Ioana Tufaru pentru sursa mai sus-menționată.

Ioana Tufaru și familia sa au trebuit să se descurce cu un ajutor social de nici 1.000 de lei pe lună. Fiica Andei Călugăreanu a explicat că mai primește bani și din depturile de autor de pe urma părinților săi: ”Le iau de două ori pe an, câte 3.000 de lei, atât s-a făcut acum. De fiacare dată îi aștept cu nerăbdare, sunt bineveniți”.

Ioana Tufaru a explicat șicare este motivul pentru care nu se poate angaja: „Nu pot lucra, pentru că am probleme de sănătate, cu coloana și multe altele. În plus, nu are cine să aibă grijă de băiat”.

citește și...