Greutățile prin care trece Ioana Tufaru. ”Suntem la limită cu banii”

22.04.2020, 08:53
Greutățile prin care trece Ioana Tufaru. ”Suntem la limită cu banii”
Greutățile prin care trece Ioana Tufaru. ”Suntem la limită cu banii”

Ioana Tufaru, fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu, se descurcă foarte greu cu banii.

Ioana Tufaru, în vârstă de 43 de ani, este căsătorită cu Ionuș Mardare, împreună cu care are un băiețel, Luca. partenerul de viață al Ioanei Tufaru, care lucrează în salubirtate, se află în șomaj tehnic. Salariul i-a fost redus cu 25% și mai primește doar 1.000 de lei. Împreună cu alocația de 150 de lei a fiului lor, familia Tufaru trăiește din 1.850 de lei și se descurcă foarte greu, după cum a mărturisit Ioana Tufaru într-un interviu pentru click.ro.

“Suntem la limită cu banii. Ne descurcăm greu trei persoane. Soțul e în șomaj tehnic, mai ia doar 1.000 de lei. Eu am ajutorul, dar tot e greu. Încercăm să avem măcar strictul necesar. Făină, pâine, legume avem în principiu, dar ne-ar mai fi necesare și alte lucruri. De Paște am înroșit câteva ouă și am făcut niște sarmale. Ai mei nu prea mănâncă cozonac și pască, așa că am luat altceva care să ne ajungă”, a declarat Ioana Tufaru pentru sursa citată.

“Nici prietenii de la teatru nu mă pot ajuta pentru că sunt izolați. Era foarte important ajutorul lor. Dar uite, nu mai putem ieși din case. Nici eu nu am mai ieșit. Băiețelul nu prea înțelege de ce nu ieșim. S-a plictisit, pentru un copil e greu într-o garsonieră. Ne tot jucăm cu el. Eu ies o dată pe săptămână pentru cumpărături, în rest stau cu Alexandru, care îmi este un real ajutor. Este cuminte, mă ajută și el când fac treabă. Aș avea nevoie de alimente și ceva bănuți, dacă este posibil. Important este că suntem sănătoși”, a mai spus ea.

citește și...