Ioana Tufaru are o nouă locuință. Unde a mutat-o Gigi Becali pe fiica Andei Călugăreanu

26.06.2019, 14:12
Ioana Tufaru are o nouă locuință. Unde a mutat-o Gigi Becali pe fiica Andei Călugăreanu

Acum câțiva ani, Ioana Tufaru a primit o garsonieră din partea omului de afaceri Gigi Becali, iar viața ei și a familiei sale s-a schimbat radical. Locuința se afla într-un complex din Berceni, iar Gigi Becali suporta toate cheltuielile celor care stăteau acolo. 

Ioana Tufaru a considerat că ajutorul primit de la Gigi Becali a fost un adevărat dar divin. Și mai spunea că nu-i va ajunge o viață întreagă pentru a mulțumi celui care a ajutat-o.

“Pe trei august se împlinesc patru ani de când am primit garsoniera de la domnul Becali… Un dar divin pentru noi ţinând cont de faptul că nu aveam unde locui. O viaţă întreagă nu ne va ajunge să-i mulţumim domnului Becali pentru tot ce a făcut şi face pentru noi şi pentru oamenii nevoiaşi, în general. Va rămâne îngerul nostru şi al lui Luca mereu şi ne rugăm în fiecare noapte pentru el. E de o bunătate nemaiîntalnita în România”, declara Ioana Tufaru, la un moment dat, pentru wowbiz.ro.

Ioana Tufaru: ”Gigi Becali a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca”

Ioana Tufaru are, acum, un alt motiv de satisfacție. S-a mutat într-o garsonieră nouă, în Militari, tot prin grija lui Gigi Becali.

“Ne-am mutat tot în “ograda” domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

citește și...