Soțul Danielei Gyorfi și-a făcut implant de păr! ‘Dacă nu era Daniela n-o făceam. Ea m-a motivat’

28.01.2021, 11:00
Soțul Danielei Gyorfi și-a făcut implant de păr! 'Dacă nu era Daniela n-o făceam. Ea m-a motivat'
Soțul Danielei Gyorfi și-a făcut implant de păr! 'Dacă nu era Daniela n-o făceam. Ea m-a motivat'

George Tal, soțul Danielei Gyorfi, a mărturisit că a apelat la specialiști pentru a scăpa de chelie. Bărbatul a mers la cabinetul medicului estetician pentru a-și face implant de păr. 

Invitați miercuri seară, 27 ianuarie, în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’, cei doi soți au povestit cum a decurs vizita la doctorul estetician. Soțul artistei și-a făcut implant de păr, iar blondina și-a pus botox în frunte.

Pentru George Tal a fost pentru prima dată când a apelat la ajutorul medicului plastician, însă partenera lui a fost cea care l-a convins că nu este nimic în neregulă dacă faci asta, chiar dacă ești bărbat.

Soțul Danielei Gyorfi, la cabinetul medicului estetician

El a mărturisit că intervenția a fost una dureroasă, deși a avut anestezie locală. Intervenția a fost programată de anul trecut din noiembrie.

Dacă nu era Daniela n-o făceam. Daniela m-a motivat. Că nu e o problemă dacă-ți faci implant. (…) Mi-a pus în față și puțin la spate’, a recunoscut George Tal, în emisiunea Xtra Night Show.

Pentru că a ajuns la medicul estetician, Daniela Gyorfi și-a făcut și ea mici îmbunătățiri la nivelul feței.

‘Eu mi-am făcut botox în frunte. Cred că fiecare dintre noi ne dorim să arătăm bine. Am făcut lucruri foarte puține față de multe care și-au făcut. Eu îmi doresc să arăt foarte bine. (…) Sunt atât de fericită că trăim în acestă era și că tehnologia ne permite să arătăm bine’, a dezvăluit și cântăreața.

De ce nu se căsătorește Daniela Gyorfi

citește și...