De ce nu dorm Daniela Gyorfi și George Tal împreună. Cântăreața a spus motivul

21.01.2021, 11:56
De ce nu dorm Daniela Gyorfi și George Tal împreună. Cântăreața a spus motivul
De ce nu dorm Daniela Gyorfi și George Tal împreună. Cântăreața a spus motivul

Cântăreața Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal de ani de zile, însă cei doi nu împart același pat.

Daniela Gyorfi nu doarme alături de partenerul ei de viață, George Tal. La o emisiune de televiziune, artista a explicat care este motivul pentru care nu împarte același pat cu acesta.

 „Sforăie foarte tare, nu putem să dormim. Dorm cu Maria, nu dorm cu el. Am mai dormit și împreună, dar sforăitul e problema”, a declarat vedeta, citată de spynews.ro.

Ce îl deranjează pe George Tal la Daniela Gyorfi

George Tal a dezvăluit ce anume îl deranjează cel mai mult la Daniela Gyorfi. Acesta spune că artista vorbește prea mult.

„Vorbește cam mult, prea mult. Câteodată mă scoate din minți chestia asta. Mi-a căzut păr din cap din cauza asta. Câteodată vorbește extrem de mult. Chiar mă deranjează. Îi zic să mai tacă din gură și nimic. Mă enervează”, a declarat George Tal.

Daniela Gyorfi l-a completat imediat: „Și-a făcut implant din cauza asta, dar eu l-am trimis”.

De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se mărite

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini.

Deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu își dorește să se mărite.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața de curând.

citește și...