De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească. ”Un act sau 10 copii nu te leagă de el”

16.01.2021, 15:07
De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească. ”Un act sau 10 copii nu te leagă de el”
De ce nu vrea Daniela Gyorfi să se căsătorească. ”Un act sau 10 copii nu te leagă de el”

Cântăreața Daniela Gyorfi are o relație de mulți ani cu George Tal, însă cei doi nu sunt căsătoriți. Artista a explicat care este motivul pentru care nu vrea să se mărite.

Din anul 2006, Daniela Gyorfi formează un cuplu cu George Tal. Fetița celor doi, Maria, are 9 ani. Cântăreața a devenit mamă la 42 de ani, după ce înainte pierduse trei sarcini. deși formează o familie alături de George Tal, Daniela Gyorfi nu îșio dorește să se mărite, după cum a mărturisit chiar ea la emisiunea ”Star Matinal, de la Antena Stars.

„Nu vreau să mă mărit. De ce să mă mărit? Suntem foarte bine așa. Maria poartă numele tatălui său. Am fost cerută dar nu vreau. Nu sufăr de chestia asta. Maria nu a întrebat de ce nu ne-am căsătorit, dar a zis că foarte bine că ne-am întâlnit, că altfel nu se năștea ea. Nu simt nevoia să mă căsătoresc. Un bărbat dacă te înșeală și pleacă o face oricum, nu ai ce să faci. Un act sau 10 copii nu te leagă de el. Eu îl iubesc pe George de 15 ani. De multe ori am vrut să ne despărțim, dar când iubești nu poți să pleci așa. Am și fost despărțiți vreo doi-trei ani dar după am decis să fim o familie”, a explicat cântăreața, potrivit spynews.ro.

Cum a fost Daniela Gyorfi afectată de pandemia de coronavirus

Daniela Gyorfi a explicat că a fost afectată de pandemia de coronavirus.

Artista a mărturisit că duce dorul spectacolelor.

„Pandemia ne-a afectat pe toți. Dar există o speranță. Numai uniți putem să trecem peste acest moment. Să nu credeți că nu am avut depresie, am depresie. E sunt artist, eu nu știu să fac altceva. Copilul meu a înțeles că trebuie să stea acasă. George este impresar. Am avut niște bani puși de-o parte. Am vrut să facem niște investiții. Eu simt lipsa spectacolelor, duc lipsa contactelor cu oamenii. Ce fac dacă rămân fără bani? Dar cred că anul acesta se va termina pandemia”, a mai declarat Daniela Gyorfi, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...