Soțul Alinei Laufer a fost operat. ”A fost mai complicat decât credeam”

01.07.2022, 12:28
Soțul Alinei Laufer a fost operat. ”A fost mai complicat decât credeam”
Soțul Alinei Laufer a fost operat. ”A fost mai complicat decât credeam”

Ilan Laufer, în vârstă de 38 de ani, a ajuns pe mâinile medicilor. Partenerul de viață al Alinei Laufer a fost operat. ”A fost mai complicat decât credeam”, a declarat Alina Laufer despre problema de sănătate a soțului ei. Ilan Laufer a postat, în mediul online, o fotogafie de pe patul de spital și a transmis un scurt mesaj.

Cântărețul Jorge fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona Prodea, împreună cu care are un băiețel, David. Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este căsătorită cu Ilan Laufer. În data de 15 februarie 2021, cei doi au devenit părinți de gemeni. Alina Laufer a născut prematur  un băiețel și o fetiță, Nathaniel și Davina.

Partenerul de viață al Alinei Laufer, Ilan Laufer, a trecut joi, 30 iunie 2022, printr-o intervenție chirurgicală. Acesta a fost operat la brațul drept.Ilan Laufer a postat, pe contul său de socializare, o imagine de pe patul de spital și a transmis un mesaj în care explică ce s-a întâmplat.

Soțul Alinei Laufer a fost operat. ”Acum sunt bine, urmează perioada de recuperare”

”Azi am suferit o interventie chirurgicala la bratul drept, urmare a unei accidentari care nu s-a vindecat altfel, cu toata ce am incercat tot ce se putea omeneste posibil. Acum sunt bine, urmeaza perioada de recuperare de care ma voi apuca curand. Multumesc stafului medical care a fost exceptional, mi-au atenuat durerea si m-au ajutat sa trec mai usor peste acest moment dificil”, a scis Ilan Laufer pe contul său de Facebook.

Alina Laufer a dat și ea detalii, pentru click.ro, despre intervenția chirurgicală suferită de soțul ei: „Nimic grav. A avut un lipom la cot, care-l deranja de câțiva ani! Slavă Domnului că nu a fost ceva nasol. A fost mai complicat decât credeam, că i-a pus mâna în ghips pentru vreo 6 zile, dar e ok!”.

citește și...