Alina Laufer este însărcinată. Anunțul făcut de soțul său

16.08.2020, 12:54
Alina Laufer este însărcinată. Anunțul făcut de soțul său
Alina Laufer este însărcinată. Anunțul făcut de soțul său

Alina Laufer, fosta parteneră de viață a lui Jorge, este însărcinată cu actualul ei soț, Ilan Laufer,. Vestea a fost dată chiar de Ilan Laufer, pe contul său de pe o rtețea de socializare.

Alina Laufer este fosta soție a cântărețului Jorge, împreună cu care are o fiică. În prezent, Alina este căsătorită cu Ilan Laufer. Duminică, 16 august 2020, Ilan Laufer a anunțat,k pe contul său de socializare, că Alina Laufer este însărcinată. Acesta a făcut anunțul chiar în ziua în ziua în care împlinește 37 de ani.

”Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea. În această dimineață am aflat că soția mea Alina este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere ❤️ Le mulțumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump.

Dragi prieteni, vă mulțumesc din inimă pentru toate mesajele de susținere și încurajare. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne aibă pe toți în paza sa. Amin!”, a scris Ilan Laufer în mediul online.

Alina Laufer a revenit în România după aproape doi ani petrecuți în America

O perioadă, Alina Laufer a locuit în America, la Miami. De curând, după doi ani petrecuți peste Ocean, vedeta a decis să se întoarcă definitiv acasă, în România.

Da,ne-am întors. Definitiv… Știi cum e, definitiv e un termen relativ. Ne-am mutat acolo ca să desfășurăm programul economic pentru companiile românești care doresc să demareze un business în Statele Unite”, a declarat Alina Laufer.

”Am stat în cartierul Aventura. Era un cartier destul de liniștit, nu era precum Miami Beach”, a mai spus ea.

”Mama a venit și ne-a vizita de mai multe ori. Mai ales când am sunat-o și i-am spus că îmi este necesar să vină să ne ajute puțin, să stea cu noi, să stea cu Karina, pentru că noi munceam toată ziua”, a mărturisit vedeta.

 

citește și...