Jorge a rămas în chiloți pe scenă. ”Nu înțelegeam de ce râde tot publicul din sală”

19.05.2020, 13:24
Jorge a rămas în chiloți pe scenă. ”Nu înțelegeam de ce râde tot publicul din sală”

Jorge a trecut printr-un moment extrem de jenant în timpul unui spectacol în care juca, pe scena Teatrului de Operetă.

Jorge a avut parte de un incident pe care nu-l va uita toată viața. Acesta a rămas în chiloți pe scena Teatrului de Operetă din București, în timpul unei reprezentații a spectacolului ”Romeo și Julieta”, în care juca.

„Am jucat rolul Romeo în „Romeo și Julieta” la Operetă timp de 7 ani de zile. Am schimbat 4 Juliete în 7 ani. La scena balconului cu Julieta, în timp ce eu îi declaram iubire veșnică și unde publicul trebuia să facă liniște pentru că începeam să-i cânt Julietei, aud dintr-o dată hotote de râs. Mă uit stânga-dreapta, credeam că s-a întâmplat ceva pe scenă, nu înțelegeam de ce râde tot publicul din sală”, și-a amintit Jorge, potrivit libertatea.ro.

Cum a reușit să treacă peste incident

Jorge a explicat și cum a reușit să treacă peste incidentul nepăcut și să continue spectacolul.

„Simțeam așa un aer rece între picioare. Bătea vântul. Când mă uit aveam pantalonii rupți dintr-o parte în alta. Chiloți albi, frumos, se vedeau în mare splendoare pe scenă. Am leșinat de râs. Cu umilință mare a trebuit să merg mai departe”, a mai spus artistul.

Cum a rămas fără bani în vacanța petrecută anul trecut în Republica Dominicană

Artistul a folosit în Republica Dominicană un bancomat pe care era montat un dispozitiv de clonat cardul și i-a fost furat PIN-ul. Artistul a rămas fără 16.000 de lei, adică peste 3.300 de euro.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o ”maimuţă”. Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei”, a povestit el într-un interviu.

citește și...