Soția purtătorului de cuvânt al președintelui Vladimir Putin “îl face de râs pe liderul rus” la o petrecere grecească. “Imaginați-vă ce ar simți mama unui băiat decedat dacă ar vedea videoclipul”

21.08.2022, 18:05

Tatiana Navka a fost criticată pentru că a luat parte la tradiția grecească de a sparge farfurii în timpul războiului sângeros al lui Vladimir Putin cu Ucraina. Mulți dintre cei 1,2 milioane de urmăritori ai ei pe rețelele de socializare au condamnat-o cu furie. “Imaginați-vă ce ar simți mama unui băiat decedat dacă ar vedea videoclipul”.

Soția unui șef de rang înalt de la Kremlin a fost criticată după ce a fost fotografiată în timp ce spărgea cu frenezie farfurii în timp ce se afla în vacanță în Grecia.

Tatiana Navka, născută în Ucraina sovietică, este căsătorită cu Dmitri Peskov,54 de ani, purtătorul de cuvânt al președintelui Vladimir Putin, care este și șeful adjunct al administrației de la Kremlin, în timp ce națiunea duce un război împotriva Ucrainei, potrivit dailystar.co.uk.

Internautii au criticat că a primit viză pentru UE

Se pare că tânăra de 47 de ani s-a bucurat de călătoria sa în străinătate, dar fotografiile în care aceasta participă la tradiția grecească de a sparge farfurii au dus la criticii ei din partea rușilor și ucrainenilor.

Unii comentatori s-au întrebat cum a primit ea o viză pentru o țară din UE, în condițiile în care majoritatea rușilor nu pot zbura în străinătate din cauza sancțiunilor, a restricțiilor privind vizele și a restricțiilor de zbor impuse companiilor aeriene rusești.

“Moartea și suferința a zeci de oameni sunt pe mâinile voastre, iar voi vă prefaceți că nu știți asta!”

Alții au considerat că și-a “pierdut mințile” comportându-se astfel și au cerut ca ea să se comporte “mai modest”. Unele comentarii au sugerat, de asemenea, că ea era în stare de ebrietate în videoclipul în care sparge farfurii noaptea târziu și au catalogat-o drept ‘absolut nepotrivită’.

Tatiana a fost întrebată: “Ți-ai pierdut orice rațiune?” Și i s-a răspuns: “Acest lucru îl face de rușine pe Putin și Rusia”.

Un alt comentariu furibund a spus: “Nu, nu, nu. Cred că este absolut nepotrivit ca secretarul de presă al președintelui și soția sa să petreacă în aceste vremuri dificile”.

“Și-au pierdut complet rușinea și, mai ales, arată exact cât de mult își “iubesc” patria și poporul lor”.

Utilizatorul Karina Margary, unul dintre cei 1,2 milioane de urmăritori ai artistei, a condamnat-o cu furie.

“Nu doar flăcăii ucraineni mor în Ucraina, ci și bărbați ruși mor și sunt capturați”.

“Doar pentru o clipă, imaginați-vă ce ar simți mama unui băiat decedat când vede videoclipul dvs.”.

Un alt urmăritor furios a cerut: “Îndepărtează asta și nu te face de rușine”. Încă unul a spus: “Țara ta se luptă cu Ucraina, copii, femei și bătrâni mor, iar tu postezi din Grecia. Nu ți-e rușine? ”

Un critic a evidențiat ultimul atac al Rusiei: “Harkovul este din nou în flăcări, cu 17 răniți, șapte morți în ultimul atac din cămin”.

 

citește și...