Soția lui Tudor de la Fly Project a rămas fără permis. ”Pentru prima dată”

04.02.2021, 12:43
Soția lui Tudor de la Fly Project a rămas fără permis. ”Pentru prima dată”
Soția lui Tudor de la Fly Project a rămas fără permis. ”Pentru prima dată”

Anamaria Ionescu, soția lui Tudor Ionescu, solistul trupei Fly project, a rămas pentru prima oară fără permis de conducere.

Anamaria Ionescu a rămas fără permis de conducere după ce nu a acordat prioritate în trafic. „De astăzi de la 00:00 nu am permis. Eu am trecut fix în momentul în care s-a făcut verde la semaforul din dreapta mea. A fost așa, pe muchie de cuțit. Eu nu aveam semafor, doar cei din dreapta mea, doar că eu trebuia să le dau lor prioritate. Nu știu de unde au apărut, că eu sunt foarte atentă. Repet, eu nu aveam semafor, și pentru că eram încadrată pe a doua bandă și voiam să fac dreapta. Au început mașinile să claxoneze”, a declarat Anamaria Ionescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, potrivit click.ro.

Anamaria Ionescu va fi pieton timp de 30 de zile. „Pentru prima dată am rămas fără carnet 30 de zile. Mă simt legată de mâini și de picioare. Trebuie să aștept o lună”, a mai spus soția lui Tudor de la Fly Project.

Anamaria și Tudor Ionescu își mai doresc un copil

Anamaria și Tudor Ionescu au împreună o fetiță superbă, pe nume Ilinca. Partenera de viață a artistului a mărturisit că și-ar mai dori să aibă un copil.

„Da, îmi doresc un frate sau o soră pentru ea. Doar că aș mai sta putin, aș aștepta puțin să mai crească ea să înțeleagă lucrurile și să mă ajute, să nu am grija ei. Ea acum are 3 ani și e foarte agitată, nu o scăpăm nicio secundă din ochi. Să mai crească puțin Ilinca și sper să am răbdarea și nervii ca să pot să fac și al doilea copil”, a declarat Anamaria Ionescu la postul de televiziune Antena Stars.

Anamaria Ionescu a explicat și cum este partenerul ei de viață în rolul de tătic. „Tudor e perfect pentru mine. E un tip sufletist, bun, dar până în momentul în care-l calci pe coadă. E un tată foarte iubitor. Mă gândeam că va fi rece, dar e super iubitor cu Ilinca, îi spune încontinuu că o iubește, se joacă cu ea. Ilinca l-a schimbat puțin pe „Tudor rebelul””, a afirmat aceasta.

citește și...