Experiența neplăcută de care a avut parte Alina Pușcaș în trafic. ”De aici a început jihadul”

16.01.2021, 10:05
Experiența neplăcută de care a avut parte Alina Pușcaș în trafic. ”De aici a început jihadul”
Experiența neplăcută de care a avut parte Alina Pușcaș în trafic. ”De aici a început jihadul”

Vedeta de televiziune Alina Pușcaș a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în trafic, în Capitală.

Alina Pușcaș a povestit prin ce a trecut după ce o șoferiță neatentă i-a lovit mașina în trafic, în București. ”Există multe momente în care regret amarnic că trăiesc în București. Tocmai am avut parte de un astfel de moment, în care nu înțeleg de ce există unii oameni liberi pe străzi. Stăteam și așteptam să mi se aducă ceva la mașină și m-am trezit cu o ușă lovindu-mi mașina. Am deschis și i-am spus doamnei: ”Ați fi putut deschide mai ușor ușa mașinii, să nu mă loviți!”. Bineînțeles, că de aici a început jihadul. Înjurături de rigoare, urlatul, scuipatul, vrei să moară, să facă, să vezi tu, etc. Mi-aș fi dorit foarte mult să pot să vă reproduc nebunia de cuvinte pe care le-am primit din partea ei, deși ea era de vină, nu eu”, a spus vedeta de televiziune, citată de spynews.ro.

Alina Pușcaș a povestit că scandalul a luat și mai mare amploare când i-a spus respectivei șoferițe că își dorește să sesizeze poliția despre incident. ”Mda, din păcate, i-am spus că poate ar fi mai bine să sesizăm un organ de poliție, să vedem ce se poate întâmpla, a început să zică că se… pe organul de poliție, pe mine, pe familie, pe tot. Și pentru că nu știu cum se numește această doamnă, am filmat-o pentru că intrase la locul de muncă, de lângă mine, să o vedeți cum lucrează cu clienții, fără mască, fără nimic”, a completat prezentoarea TV.

Alina Pușcaș este măritată și are trei copii

În anul 2015, în luna august, Alina Pușcaș a devenit pentru prima dată mămică, aducând pe lume un băiețel pe nume Alexandru, și tot în aceeași perioadă s-a mutat cu partenerul ei de viață ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, cu care este căsătorită din vara lui 2017.

În luna octombrie a anului 2017, prezentatoarea de televiziune a devenit mămică pentru a doua oară. Ea a adus pe lume o fetiță, Melissa Antonia. În luna august a anului 2019, Alina Pușcaș a devenit mămică pentru a treia oară, aducând pe lume o fetiță, Iris.

Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus în luna iunie a anului trecut. Vedeta a fost internată la spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”, unde a stat timp de 16 zile.

citește și...