Soția lui Ștefan Stan, despre problemele de sănătate. “Nu sunt sigură ce va fi”

15.03.2022, 20:50
Soția lui Ștefan Stan, despre problemele de sănătate. Nu sunt sigură ce va fi

Soția lui Ștefan Stan s-a confruntat cu probleme de sănătate. Aceasta a trecut prin momente cumplite după naștere și a avut nevoie de de intervenția medicilor din cauza că se simțea rău. Tânăra a ajuns de mai multe ori la spital. “Nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea”, a dezvăluit tânăra. 

Simona a vorbit la emisiunea lui Teo și a povestit cu lacrimi în ochi că a trecut prin momente cumplite. Femeia era atât de slăbită, încât nici măcar nu o putea ține în brațe pe micuța.

În prezent, Simona se simte bine și se poate ocupă de fiica ei, însă nu este sigură ce va fi.

“Nu sunt sigură ce va fi”

Au fost mult prea multe, au venit toate dinainte să nasc, când dădeam semne că sunt mai bine, a doua zi mă simțeam și mai rău decât cum eram prima dată. Acum sunt bine de câteva zile, însă nu sunt sigură ce va fi. Mi s-a întâmplat să zic că nu mai pot, dar doar în sinea mea.

Eu nu puteam să mă ocup de fetița mea, dar nu am lipsit de lângă ea, iar când m-am internat au fost cele mai cumplite zile să stau fără ea Elif. Acum pot să mă joc cu ea, să mănânc cu ea. Ștefan se implică foarte mult si e un ajutor enorm de mare pentru mine.”, a dezvăluit tănăra.

Soția lui Ștefan Stan a avut și COVID

Anul trecut, Ștefan Stan anunța că el și soția lui au COVID-19. La momentul acela, Simona fusese internată în spital cu fiica lor pentru că avea probleme de sănătate la o lună de la naștere.

„După ce s-a născut Elif, la o lună a avut problema cu refuxul și a trebuit să stea fetița în spital cu Simona, și de acolo a venit cu carcaletele ăsta de virus. Nu avea de unde să-l ia. Eu nu am ieșit afară. La magazin mergeam la colț.

Am făcut amândoi febră, 38.7 eu și 39,7 ea. Eu am răcit la cap, ea avea gâtul roșu. Am dat cu carmol, apă fierbinte, ampicilină. Ne-am pus pe picioare în două zile. După o săptămână nu mai avea gust, tăia ceapa și nu lăcrima.

Au venit niște medici acasă, am niște prieteni, ne-au consultat. Nu ne-am mai dus la spital’, spunea Ștefan Stan atunci.

citește și...