Soția lui Ștefan Stan, de urgență la spital. “Nu e bine”

08.02.2022, 17:41

Ștefan Stan trece prin momente de coșmar. Soția artistului nu se simte bine și a mers de urgență la spital. Cântărețul spune că starea de sănătate a soției sale ar avea legătură cu cezariana pe care a suferit-o, în urmă cu câteva săptămâni.

Recent, Ștefan Stan și Simona au trăit unul dintre cele mai frumoase momente din viața lor. Cei doi au  devenit părinți pentru a doua oară, dar fericirea cuplului a fost perturbată de un eveniment nefericit. Conform wowbiz, soția artistului a ajuns de urgență la spital, după ce în ultimele zile a avut probleme de sănătate.

Artistul a chemat ambulanța și a primit îngrijirile de care avea mare nevoie. Din păcate, starea sa de sănătate nu s-a agravat, iar în decursul zilei de luni o noua ambulanță s-a deplasat din nou la locuința lui Ștefan Stan. Personalul medical a hotărât ca soția artistului să meargă la spital.

Ștefan Stan: “Soția mea nu e bine”

Ștefan Stan a declarat că soția să nu se simte bine și se îndreaptă către spital.

“Suntem pe drum spre spital. Avem probleme, nu știu ce s-a întâmplat. Soția mea nu e bine, chiar nu e bine.”, a declarat Ștefan Stan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Al doilea copil al artistului, născut prematur

Simona a reușit să îl facă tată pe artist de două ori. Aceștia s-au căsătorit în anul 2019, după patru ani de relație, iar în anul 2020 s-a născut rodul iubirii lor.

Simona, soția lui Ștefan Stan, a adus-o pe lume pe micuța Mira la doar 36 de săptămâni, pe 30 ianuarie.

”A fost o zi cu multă încărcătură emoțională deoarece este prima noapte într-un an și 2 luni când Elif nu doarme cu mine și bineînțeles emoțiile de dinaintea nașterii.

Sunt cea mai fericită, nemachiată și cu cearcăne dar cu zâmbetul pe buze și cu inima plină că am devenit mamă pentru a 2 oară. Sunt sentimente pe care nu le pot descrie, nu știu cum să îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce îmi oferă. Vă mulțumesc pentru mesajele primite.”, a scris Simona Stan, pe Instagram.

citește și...