Ce crede Rică Răducanu despre vedetele din showbiz. Despre cine a spus că ”are tupeu”

17.11.2020, 12:45
Ce crede Rică Răducanu despre vedetele din showbiz. Despre cine a spus că ”are tupeu”
Ce crede Rică Răducanu despre vedetele din showbiz. Despre cine a spus că ”are tupeu”

Fostul portar Rică Răducanu, în vârstă de 74 de ani, a explicat cum este viața sa în prezent. De asemenea, acesta a comentat și despre câteva vedete din lumea mondenă autohtonă.

Fostul jucător de fotbal Rică Răducanu a fost invitat în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a explicat cum decurge viața sa în prezent.  Rică Răducanu suferă că nu mai poate petrece timp în compania prietenilor din cauza pandemiei de coronavirus.

”Nu am nimic, sunt supărat așa pe noi. Nu putem să facem și noi… Nu poți să stai, nu poți să te duci… te dor toate. Eu eram plecat toată ziua. Dar ce să facem? Cel mai greu îmi e că nu stai cu prietenii, nu poți să te pupi cu nimeni”, a declarat Rică Răducanu.

Cum le-a caracterizat Rică Răducanu pe vedetele din showbiz

Rică Răducanu a fost pus de prezentatorul Cătălin Măruță să caracterizeze mai multe vedete din sgowbiz-ul autohton.

Dacă pe Anna Lesko, în costum de baie, Rică Răducanu o descrie ”bună”, pe Laurette, într-o rochie mulată și scurtă, fostul jucător de fotbal o vede ”șmecherită”. Despre Antonia, Rică Răducanu a afirmat că i se pare ”fată de casă”.

Fostul portar a vorbit și despre impresara Anamaria Prodan, despre care a spus că ”are tupeu”. ”O dai afară pe ușă și intră înapoi pe geam. Ea era din asta, dacă ții minte, să-ți ia interviuri. Venea pe-acasă, sărea gardu, intra cu japca prin curte, băiețoaică…”, a spus Rică Răducanu la emisiunea mai sus-menționată.

Nici Bianca Drăgușanu nu a scăpat de caracterizarea lui Rică Răducanu, care a afirmat că îi plac ochii vedetei. Fostul sportiv a glumit spunând despre aceasta că ”a făcut ce a vrut la viața ei” și a ezitat până când a găsit cuvântul cu care să o caracterizeze, spunând: ”este internațională”.

citește și...