Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat! Soția artistului și-a strigat durerea: ‘Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc’

07.04.2021, 15:32
Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat! Soția artistului și-a strigat durerea: 'Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc'
Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat! Soția artistului și-a strigat durerea: 'Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc'

Nelu Ploieșteanu a fost condus pe ultimul drum, miercuri (7 aprilie), de familie și câțiva prieteni apropiați. Solistul de muzică lăutărească a fost înmormântat cu muzică și covor roșu. Artistul a fost înmormântat la cinci zile de când și-a dat ultima suflare.

Zi tristă pentru fanii lui Nelu Ploieșteanu! Artistul a fost înmormântat la Cimitirul Străulești 2, alături de fiul lui, Mihăiță. Fiicele acestuia au fost cele care au ridicat trupul neînsuflețit al tatălui lor de la IML.

Înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu s-a desfășurat conform regulilor impuse de autorități pentru victimele răpuse de virusul SARS-CoV-2. Cu toate acestea, la ceremonie au fost prezenți mai mulți preoți.

Soția lui Nelu Ploieșteanu, dărâmată de durere lângă sicriul artistului

Sicriul lui Nelu Ploieșteanu a fost sigilitat, iar rudele și-au strigat cu disperare durerea. Soția regretatului solist, Elena Ploieșteanu, abia dacă s-a ținut pe picioare.

“De ce ai plecat, mă? De ce? De ce ai plecat? De ce? Te-ai dus după băiatul nostru. Spune-i că-l iubesc. Vă iubesc și așteptați-mă că vin. Nu v-am lăsat singuri și nu te voi lăsa nici pe tine, nici pe băiat. Te iubesc! Nu vă las. O să vin cât de curând după voi. Nu vă las, nu vă las, nu vă las, că nu v-am lăsat niciodată! Nu te las, mă! Ai plecat la spital și spuneai: «Ce fac eu fără tine?» Nu pleca!”, a urlat cu disperare soția cântărețului, scrie Spynews.

Și nepotul lui Nelu Ploieșteanu, Adrian, a oferit câteva declarații, după ce s-a speculat că artistul ar fi plecat din spital.

“Bunicul meu nu a plecat din spital după 36 de ore pe motiv că nu suporta masca de oxigen, așa cum se vehiculează. Bunicul meu a plecat după câteva ore din pricina temei de a nu se întâmpla ceva în spital. Mie îmi spunea zilnic să mă protejez, să port mască și să respect restricțiile implementate de Guvern. Și nu numai mie, ci și verilor mei”, a scris Adrian pe rețelele de socializare.

citește și...