Acuzații grave după înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Fiica artistului șochează: ‘Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine’

09.04.2021, 13:22
Acuzații grave după înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Fiica artistului șochează: 'Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine'
Acuzații grave după înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu! Fiica artistului șochează: 'Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine'

Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat, miercuri (7 aprilie), după ce s-a infectat cu COVID-19. Una dintre fiicele lui, Aneta Gavrilă, a dezvăluit că tatăl ei a trecut prin momente cumplite înainte de a muri. Femeia susține că solistul de muzică lăutărească nu a primit un tratament corespunzător la internarea în spital. 

Mai mult de atât, Aneta Gavrilă este revoltată că a fost obligată să-și înmormânteze tatăl în condiții inumane, deși a cerut ajutor de la oficiali. Aceasta a povestit, cu lacrimi în ochi, că părintele său a primit doar oxigen, iar atunci când a ajuns la Terapie Intensivă era deja prea târziu.

Nelu Ploieșteanu nu a primit tratamentul adecvat

‘Pe tatăl meu, sâmbătă, când l-am internat la Spitalul Floreasca, l-a tratat un medic cardiolog, care nu a făcut practic nimic, decât i-a pus oxigen, din ce în ce mai mult. Şi atât. A doua zi, a venit un doctor care am înţeles că este pneumolog şi această doamnă doctor Ionescu, care este la Floreasca, nu mai ştia de capul ei când a venit, ce să facă mai repede, pentru că plămânii lui erau de sâmbătă afectaţi în proporţie de 70%.

Era într-o criză de isterie şi atât, nimic mai mult. Nici ea nu a făcut nimic, deci a ajuns la ATI. În momentul în care a ajuns la ATI, nu mai avea nicio şansă. Mi s-a spus de medici cu experienţă în spate, de 40-50 de ani de ATI. Toată perioada asta de participare a lui în ATI a fost de chin pentru el şi pentru noi, bineînţeles. Nu a avut nici măcar 1% şanse. Cu toate astea, domnul doctor Ţincu se uita în ochii mei şi a spus că a mai avut pacienţi atât de grav şi i-a salvat, în fine’, a declarat fiica artistului, la Antena 3.

Familia a cerut ajutorul lui Ludovic Orban

Pentru că a fost diagnosticat cu coronavirus, fiica lui Nelu Ploieșteanu s-a văzut nevoită să apeleze la cunoștințe. Ea a dezvăluit că a luat legătura cu Ludovic Orban, pe care l-a implorat să o ajute. Din nefericire, nimic nu s-a rezolvat, iar familia l-a înmormântat pe Nelu Ploieșteanu, respectând protocolul COVID-19.

‘Mi s-a spus că au ajuns până la domnul Orban cererile mele pe care le-am făcut peste tot pe unde am putut şi nu mi-a dat niciun răspuns nimeni. Atunci, eu i-am scris domnului Orban, am făcut rost de numărul lui de telefon şi l-am rugat, în numele tatălui meu, să facă ceva pentru el, dacă se poate, pentru că am înţeles că în foarte multe cazuri s-a putut (…).

Deci eu nu l-a luat pe tata de la IML, pentru că am aşteptat un răspus de la dânsul, pe care nu mi l-a dat, bineînţeles. A spus că revine cu un telefon. După care am aşteptat telefonul acela. Bineînţeles că i-am mai dat mesaje (…) Am înţeles că nu se vrea şi a trebuit să îl iau, că nu mai puteam să îl mai ţin. Dacă aş fi ştiut că astăzi se schimbă legea, l-aş mai fi ţinut şi l-aş fi înmormântat aşa cum merita, nu cum l-am îngropat, aşa cum a fost acest protocol’, a mai declarat fiica artistului.

citește și...