Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență la spital! Artistul se zbate și el între viață și moarte

23.03.2021, 18:57
Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență la spital! Artistul se zbate și el între viață și moarte
Soția lui Nelu Ploieșteanu a ajuns de urgență la spital! Artistul se zbate între viață și moarte

Familia lui Nelu Ploieșteanu este greu încercată de soartă! Soția celebrului lăutar, Elena, a ajuns de urgență la spital, asta după ce Nelu Ploieșteanu a fost internat în stare critică la secția ATI a spitalului Floreasca. Solistul s-a infectat cu COVID-19. 

Elena Ploieșteanu a avut și ea nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leșinat și și-a spart capul. Apropiații femeii au dezvăluit că aceasta este în stare de șoc după ce a aflat de starea soțului său.

Soția lui Nelu Ploieșteanu a avut nevoie de îngrijiri medicale

”Săraca femeie, la câte a pătimit în ultimele luni numai asta nu-i mai trebuia pe cap. Dar ce să faci când e să vină toate cele rele peste tine? Înduri şi te rogi să ieşi la liman! Nea Nelu s-a dus târziu la spital. A tras de el cât a putut, că aşa e în meseria asta a noastră, a lăutarilor. Tragem de noi, să mai cântăm o seară şi încă una, până când nu mai putem. Mai ales în vremurile astea, când nu mai găseşti aproape nimic, e foarte, foarte greu. Aşa că a ajuns la spital, într-o condiţie foarte grea.”, a declarat vărul artistului, potrivit impact.ro.

Nelu Ploieșteanu se află internat în spital de mai bine de o săptămână, din cauza complicațiilor survenite în urma infectării cu coronavirus. Din păcate, medicii se luptă să-i salveze viața.

„Am vorbit aum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav.

Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, la Antena Stars.

citește și...