Ce probleme de sănătate mai are Nelu Ploieșteanu. Solistul este în stare critică, după ce s-a infectat cu COVID-19

20.03.2021, 12:17
Ce probleme de sănătate mai are Nelu Ploieșteanu. Solistul este în stare critică, după ce s-a infectat cu COVID-19
Ce probleme de sănătate mai are Nelu Ploieșteanu. Solistul este în stare critică, după ce s-a infectat cu COVID-19

Nelu Ploieșteanu se află în stare critică după ce s-a infectat cu COVID-19! Solistul a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală, iar medicii îi acordă cele mai bune îngrijiri, cu toate că mai are și alte probleme de sănătate. 

Nelu Ploieșteanu, pe numele său adevărat Ion Dumitrache, este internat la terapie intensivă, scrie protv.ro. Starea de sănătate a bărbatului s-a agravat pe 13 martie. Din păcate, solistul are și o fibroză pulmonară veche, iar în trecut a făcut și un infarct.

Cadrele medicale susțin că plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%, iar saturația de oxigen a ajuns la doar 50%.

Nelu Ploieșteanu este în stare gravă la spital

”In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc”, a anunțat Mara Bănică pe Facebook.

Nelu Ploieșteanu mărturisea că are probleme de sănătate.

Problemele mi s-au tras și de la băiat. Fetele îmi spuneau că mâncam puțin. Sunt lesne de înțeles că uneori facem și noi niște excese. Am început să înțeleg că am 67 de ani. Am spectacole sunt bine. A fost o răceală puternică, sunt sensibil și am probleme cu inima. Am făcut și excese. Asta e pâinea mea, dacă nu cânt nu se poate”, a declarat Nelu Ploieșteanu.

Și-a pierdut fiul

În aprilie 2018, fiul artistului a încetat din viață la 28 de ani. Medicii l-au diagnosticat pe copil cu tetrapareză spastică și encefalopatie de la vârsta de 2 luni.

“Am plâns o perioadă lungă şi apoi ne-am resemnat. Dimineaţa ne ducem cu toţii să-l pupăm, să vorbim cu el. Este bibeloul Mihăiţă, este dependent de soţia mea. Ea nu a mai ieşit din casă de 26 de ani, dar nu s-a plâns nici un moment. I-a dat Dumnezeu putere. Drama aceasta este crucea vieţii ei”, spunea Nelu Ploieșteanu despre situația fiului său.

citește și...