Nelu Ploieșteanu este în stare foarte gravă! Medicii sunt rezervați: ‘Are deteriorate toate organele din corp’

22.03.2021, 19:18
Nelu Ploieșteanu este în stare foarte gravă! Medicii sunt rezervați: 'Are deteriorate toate organele din corp'
Nelu Ploieșteanu este în stare foarte gravă! Medicii sunt rezervați: 'Are deteriorate toate organele din corp'

Nelu Ploieșteanu este în continuare în stare gravă, la Secția ATI Toxicologie de la Spitalul Floreasca. Solistul a fost infectat cu COVID-19. 

Din păcate, starea muzicianului nu este una deloc bună, iar medicii sunt rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire.

Nelu Ploieșteanu este în stare critică la ATI

Nelu Ploieșteanu se află internat la Terapie Intensivă încă de săptămâna trecută, însă starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. Saturația de oxigen a ajuns la doar 50%, iar plămânii i-au fost afectați în proporție de 70%.

„Am vorbit aum două ore cu doamna doctor Grințescu, șefa de la ATI Floreasca. El a fost internat însă la ATI Toxicologie, pentru că dincolo era mare aglomerație. Situația este însă staționară. Rămâne în registul grav.

Nu s-a înregistrat nici o îmbunătățire. Rămâne intubat, pentru că alte metode mai blânde nu au avut efect în cazul lui, cu sedarea aferentă. Marele necaz al maestrului este că el avea deteriorate mai multe organe din corp, din cauza unor boli ce s-au adunat înainte de infecția cu Covid. Are fibroză pulmonară. Pronosticurile nu sunt dătătoare de speranță. Se așteaptă un miracol”, a declarat Florin Condurățeanu, la Antena Stars.

Are și alte probleme de sănătate

Nelu Ploieșteanu mărturisea că are probleme de sănătate. În aprilie 2018, fiul artistului a încetat din viață la 28 de ani. Medicii l-au diagnosticat pe copil cu tetrapareză spastică și encefalopatie de la vârsta de 2 luni.

Problemele mi s-au tras și de la băiat. Fetele îmi spuneau că mâncam puțin. Sunt lesne de înțeles că uneori facem și noi niște excese. Am început să înțeleg că am 67 de ani. Am spectacole sunt bine. A fost o răceală puternică, sunt sensibil și am probleme cu inima. Am făcut și excese. Asta e pâinea mea, dacă nu cânt nu se poate”, a declarat Nelu Ploieșteanu.

citește și...