Soția lui Marcel Pavel este devastată din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. ”Inima ei este tristă”

25.03.2022, 21:44
Soția lui Marcel Pavel este devastată din cauza războiului dintre Ucraina și Rusia. ”Inima ei este tristă”

Soția lui Marcel Pavel este devastată. Fosta balerină este afectată de războiul dintre Ucraina și Rusia, rudele sale aflându-se pe teritoriul ucrainean. ”Nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă”.

Violeta și Marcel Pavel sunt căsătoriţi de 32 de ani şi au trei copii împreună, doi băieți, pe Sasha și Richard, și o fetiță, pe Ioana Iuvenalia. Sotia artistului încă ține legătura cu rudele din Rusia, țara ei de origine.

Marcel Pavel a declarat că aceasta sa este afectată de războiul din Ucraina. Violeta Şmîşleaeva își dorește ca războiul să se termine.

Soţia lui Marcel Pavel,  devastată

„Soția mea are rude acolo, dar nu a mai comunicat de vreo 3 săptămâni cu ele. Așa câte un mesaj sporadic, dar inima ei este tristă.

Ea e mai mult româncă acum, îți dai seama de 32 de ani e cu mine aici și se gândește la țara ei și își dorește să fie pace, ca și noi toți de altfel.”, a declarat Marcel Pavel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Violeta Şmîşleaeva, are origini în Rusia. În tinereţe, Violeta Șmîșleaeva a fost balerina la Teatrul Bolșoi din Moscova. S-a mutat în România în 1992, după ce l-a cunoscut pe Marcel Pavel.

Marcel Pavel, ajutor uriaş pentru refugiaţii din Ucraina

Marcel Pavel se teme că acest conflict s-ar putea extinde și pe teritoriul țării noastre. Interpretul şi-a anunţat intenţia de a demara, împreună cu alţi colegi, o amplă acţiune umanitară prin care să-i ajute pe refugiaţi.

“Cu toții avem același sentiment de teamă, pentru că totul se petrece foarte aproape de noi. Mai mult, teama e și mai mare pentru că nu știm ce o să se întâmple mâine. Încă nu m-am implicat în nicio acțiune caritabilă, dar am discutat cu mai mulți artiști și facem un plan cum să-i ajutăm pe oamenii careu au fugit de război”, a declarat Marcel Pavel pentru Substanțial.ro.

citește și...