Andra, marcată de războiul din Ucraina. ”Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”

09.03.2022, 13:15
Andra, marcată de războiul din Ucraina. ”Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”

Cântăreața Andra, în vârstă de 35 de ani, este marcată de tot ceea ce se întâmplă în Ucraina, după ce această țară a fost invadată de forțele rusești. ”Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a mărturisit binecunscuta cântăreață.

Andra a mărturisit că este marcată de ceea ce se petrece în Ucraina.

Vedeta a afirmat că ar fi preferat încă doi ani de pandemie cu restricții decât un conflict cum este cel din Ucraina.

Andra, marcată de războiul din Ucraina. ”Când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu”

”Este oribil ceea ce se întâmplă, iar cel mai greu este când te uiți la știri și vezi oamenii care încearcă să fugă de acolo, iar tu nu poți face nimic pentru a opri războiul. Toată lumea se implică pentru a ajuta, ceea ce este minunat!”, a mărturisit Andra pentru click.ro.

”Când ești părinte, să vezi copiii în acea zonă, este greu. Nu-mi vine să cred că vorbim despre acest lucru, mai ales după o pandemie. Mai bine aș duce încă doi ani de pandemie și de purtat mască, decât ceea ce am văzut că se întâmplă în Ucraina”, a completat artista.

Războiul din Ucraina, ziua 14

La 14 zile de la invazia Rusiei în Ucraina, trupele invadatoare nu au reușit să preia controlul asupra țării unde se dau în continuare lupte aprige. Trupele ucrainene au respins eforturile forțelor ruse de a intra în orașele Harkiv și Mykolayiv. Cele două părți au convenit asupra încetării focului miercuri dimineață pentru a da posibilitatea ca locuitorii din Kiev și din alte patru orașe să fie evacuați, relatează Hotnews. Aproape 12.000 de soldați ruși ar fi murit, ar fi fost răniți sau capturați în primele 12 zile ale războiului din Ucraina, a anunțat miercuri armata Ucrainei.

319.969 de cetăţeni ucraineni au intrat în România de la declanşarea invaziei rusești asupra țării lor şi până marţi, la ora 24,00, a anunțat Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. 234.369 de cetăţeni ucraineni au părăsit deja România, transmite Digi24.

citește și...