Cristina Șișcanu, noi informații cu privire la rudele din Ucraina. ”Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog”

11.03.2022, 15:37
Cristina Șișcanu, noi informații cu privire la rudele din Ucraina. ”Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog”
Cristina Șișcanu, detalii despre câștigurile ei. ”Eram foarte tânără, aveam un salariu mai mic”

Cristina Siscanu a oferit noi informații cu privire la familia sa din Ucraina. Fanii eu au întrebat-o pe jurnalistă dacă rudele ei au reușit să supraviețuiască bombardamentelor comandate de Vladimir Putin. ”Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog să primesc doar vești bune”.

Cristina Siscanu anunța, după izbucnirea războiului în Ucraina, că este îngrijorată din cauza rudelor sale blocate. Soția lui Mădălin Ionescu spunea că se „teme. Familia mea e acolo!”

Ulterior, vedeta a fost extrem de criticată pentru că a ales să plece într-o vacanță la Viena în această perioadă tragică.

Cristina Siscamu, noi informații cu privire la familia sa din Ucraina

Jurnalista a abordat acest subiect pe rețelele de socializare si a explicat de ce a evitat să vorbească despre acest subiect.

”Eu am trăit această dramă și o trăiesc în continuare. În fiecare dimineață mă rog să primesc doar vești bune celor de bună credință le zic că rudele mele se află într-un sat care nu a fost a bombardat și sper să rămână așa. Cele care stăteau în Kiev au reușit să plece în timp utili din Kiev. O verișoară de-a mea a plecat cu familia și s-a cazat în apropiere de granița cu Româna, într-un oraș care nu a fost supus atacurilor”, a spus aceasta.

Cristina Șișcanu, critici la adresa românilor care donează pentru refugiați

Cristina Șișcanu a criticat extrem de dur românii care donează pentru refugiații din Ucraina.

“Oameni buni, terminaţi să mai donaţi mâncare refugiaţilor ucraineni! În primul rând, acea mâncare nu este verificată, nu ştiu, dar poate fi şi stricată. Pot fi lucruri care se strică între timp. S-au aruncat nu ştiu câte. Am văzut că unii au donat haine rupte, pătate, biberoane folosite. Nu vă e ruşine, pe bune? Nu înţeleg această mentalitate prostească a românilor de a face lucrurile astea. În primul rând, ca să-i ajutaţi pe refugiaţi, donaţi organizaţiilor umanitare neguvernamentale mari, serioase, care se ocupă cu aşa ceva! Donaţi bani! Cât vrei, atât donezi, oricât de puţin. Dar dacă am face-o toţi, se adună banii necesari celor care au nevoie”, spune Cristina Şişcanu.

citește și...