Soția lui Flick este disperată. “Familia mea se uită pe geam și vede tancuri”

25.02.2022, 13:45

Denisa Filcea  este disperată. Soția lui Flick este extrem de îngrijorată pentru familia sa, aflată în Ucraina. Fosta Miss Planet 2019 spune că nu are nicio informație despre rudele sale,  nu știe dacă sunt bine sau dacă vor scăpa cu viață din teroarea pe care o trăiesc.

Este a doua zi de când s-a declanșat războiul în Ucraina. Vineri dimineață, au fost atacate cu rachete mai multe orașe importante printre care Kiev, Harkov, Mariupol sau Odesa. Forțele ucrainene au doborât un avion rusesc. Ucrainenii din Capitală și din al doilea cel mai mare oraș, Harkov, s-au adăpostit la metrou.

În timp ce ucrainienii se îndreaptă către România, pentru a-și salva viața, multe vedete din România sunt afectate de război și au declarat că nu știu nimic despre rudele lor din Ucraina.

“Familia mea se uită pe geam și vede tancuri”

După ce Cristina Siscanu a anunțat că se teme pentru rudele sale, aflate în Ucraina, soția lui Flick este îngrijorată pentru că nu știe nimic despre rudele sale, aflate tot în Ucraina. Aceasta a mărturisit că o parte din familia să stau izolați în casă, unde privesc tancurile pe geam și se gândesc cum să ajungă la buncăr.

“În timp ce restul lumii caută senzaționalul și profită de situație să își mai dea cu părerea, o parte din familia mea, pe care eu mi-am ales-o, dacă se uită pe geam vede tancuri și se gândește dacă și cum să iasă din casă pentru a ajunge la un buncăr unde sunt alți membrii ai familiei lor. Nu e nimic senzațional în asta!”, a scris Denisa Filcea pe pagina ei de Instagram.

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat joi dimineață, ora locală, că lansează o „operație militară specială” în Ucraina. Într-un discurs televizat care se desfășoară, Vladimir Putin susține că a ordonat o operațiune specială în Donbas și cere armatei Ucrainei să depună armele. 

„Crimeii și-au făcut alegerea, acțiunile noastre sunt de autoapărare împotriva amenințărilor create, fac apel la interacțiune. Trebuie să fac apel la armata Ucrainei, ați jurat poporului, nu juntei, vă îndemn să depuneți imediat armele și să plecați acasă. Vreau să fac apel la forțele externe, oricine încearcă să creeze amenințări la adresa Rusiei, răspunsul va fi imediat. Cred în sprijinul rușilor. Nimeni nu ar trebui să se îndoiască că un atac direct asupra Rusiei va duce la înfrângere și consecințe grave pentru un potențial agresor. Începe operațiunea militară în Donbas.

citește și...