Cristina Șișcanu se teme pentru rudele sale, aflate în Ucraina. ”Familia mea e acolo!”

24.02.2022, 18:32

Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu, este îngrijorată pentru rudele sale care se află în Ucraina. Vedeta a povestit fanilor de pe Instagram faptul că unchiul ei, mătușa și verișoarele sale, împreună cu familiile lor, se află în Kiev.„Mă tem pentru verișoarele mele. Familia mea e acolo!”

Vedeta a postat un mesaj, unde a anunțat că majoritatea rudelor sale se află la Kiew și nu reușește să le convingă să vină în România. Verișoarele și unchii vedetei se află în Ucraina.

Soția lui Mădălin Ionescu a vizitat Ucraina când avea 6-7 ani, când și-a vizitat verișoarele.

„Mă tem pentru verișoarele mele. Familia mea e acolo!”

Am fost în Ucraina când aveam 6,7 ani. Am fost la verișoarele mele. Fratele mamei e stabilit acolo. S-a căsătorit cu o ucraineancă, au întemeiat o familie și au două fete, care sunt verișoarele mele, care la rândul lor sunt au și ele familii, acum au copii..

Din fericire, ele sunt într-o zonă care nu este vizată de ruși, cel puțin atacurile nu s-au săvârșit acolo, ei locuiesc într-o localitate de lângă Jitomir, însă una dintre verișoare este stabilită la Kiev. Ce pot să spun? Sunt îngrijorată, evident. Dacă vor avea nevoie de ajutor, cu siguranță îl vor primi din partea mea. Așa cum s-a întâmplat și de-a lungul acestor ani. De fiecare dată am avut ce să le mai trimit, lucruri de aici, din România.”, a declarat pentru Click, Cristina Șișcanu.

”Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine”

Cristina Șișcanu a mai precizat că le-a propus rudelor sale să vină în România dacă situația e și mai gravă.

”Le-am propus rudelor mele să vină aici la mine, să am grijă de ele pe toată perioada asta critică. E vorba despre unchiul meu, soția lui, cele două fete care au la rândul lor soți și copii. Mi-au zis că nu vor să plece de acum de acasă, dar propunerea rămâne deschisă și dacă sunt într-un pericol iminent eu îi aștept și sunt dispusă să-i ajut cu tot ce e nevoie”, a mai zis ea, citată de spynews.ro.

citește și...