Soția lui Emi Pian, declarații halucinante la mai bine de o lună de la moartea interlopului. Dezvăluiri bombă ale Cristinei

11.09.2020, 13:49
Soția lui Emi Pian, declarații halucinante la mai bine de o lună de la moartea interlopului. Dezvăluiri bombă ale Cristinei
Soția lui Emi Pian, declarații halucinante la mai bine de o lună de la moartea interlopului. Dezvăluiri bombă ale Cristinei

Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a murit la începutul lunii august, în urma unei răfuieli sângeroase între două clanuri temute din București. Emi Pian, pe numele său adevărat Florin Mototolea, a decedat după ce un membru al unui clan rival l-ar fi înjunghiat și i-ar fi secționat artera femurală.

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum de sute de persoane, însă familia acestuia încă nu poate trece peste moartea lui. Celebrul interlop era însurat de cinci ani cu o tânără brunetă, care i-a dăruit doi copii. Acum, femeia îndurerată a decis să rupă tăcerea despre moartea soțului ei ucis cu sânge rece.

Partenera lui Emi Pian a rupt tăcerea

Cristina a oferit un interviu pentru emisiunea ‘Sinteza Zilei’, moderată de Mihai Gâdea la Antena 3. Văduva abia dacă și-a găsit cuvintele când a vorbit de Emi Pian și a izbucnit în lacrimi de mai multe ori.

‘Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei. Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea «Taci nevastă din gură!»’, a spus văduva lui Emi Pian, la Antena 3.

Cristina a dezvăluit și din ce își câștiga interlopul banii, pentru a le asigura un trai bun membrilor familiei.

‘De multe ori, Dumnezeu știe. Nu vreau să mă dau că sunt o femeie bogată sau că am fost vreo femeie amărâtă sau că am dus vreodată lipsă de ceva. Nu! Dar dacă spun acum ce făcea soțul meu, nu este crezut.

Dacă eu spun acum că, de fapt, el câștiga acum și de la lăutari, dar la ce mod? Toți lăutarii îl iubeau. De exemplu la o nuntă, la un prieten, se înțelegea: «Cât, cumetre?». De exemplu, toți aveam o legătură. Uite așa, își lua și el câte o șpagă. La o mașină, la o nuntă’, a conchis văduva interlopului.

Soția crede că atacul asupra lui Emi Pian a fost planificat

De asemenea, soția lui Emi Pian a mărturisit că planul pentru uciderea lui era demult pus la cale. Se pare că bărbatul era un obstacol pentru clanurile rivale, care făceau mulți în urma jocurilor de barbut. În trecut, Emi Pian mai fusese amenințat cu moartea, dar a crezut că este o glumă.

‘De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei.

Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă? Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior? Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva!

Acum câteva luni a fost o discuție la Ploiești și acolo Napy i-a spus exact cum vă spun eu acum: Emi, tu cauți moartea cu noi! Știam de discuția asta, mă deranja faptul că Emi mai mergea pe acolo. Dar pentru că nu s-a luat după mine a fost omorât până la urmă de ei.

Totul a fost planificat, nu a mai acceptat nimic din partea lui Emi, la ce mod, la caterincă, la glume. Nu îl acceptau acolo pentru că erau jocurile lor, ei acolo își făceau bani mulți și Emi pentru ei era un ghimpe. La ei în familie au mai fost arestați pentru crimă’, a mai spus femeia.

citește și...