Fratele lui Emi Pian a răbufnit lângă sicriu. Declarații cutremurătoare chiar în ziua înmormântării

09.08.2020, 16:18
Fratele lui Emi Pian a răbufnit lângă sicriu. Declarații cutremurătoare chiar în ziua înmormântării
Fratele lui Emi Pian a răbufnit lângă sicriu. Declarații cutremurătoare chiar în ziua înmormântării

Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a fost înmormântat duminică, 9 august, la cimitirul Tudor Vladimirescu! Slujba de pomenire a avut loc la biserica Sf. Paraschva din sectorul 6. Aproape 50 de persoane, majoritatea rude, l-au condus pe ultimul drum pe celebrul interlop.

Florin Salam a tunat și fulgerat, după ce autoritățile nu l-au lăsat să intre la înmormântarea lui Emi Pian. Motivul ar fi fost că manelistul nu se afla pe lista întocmită de familia interlopului. Au fost şi aplauze la cimitir pentru Emi Pian, iar rudele au strigat “Regele nu moare”.

Emi Pian a fost înmormântat

‘Am venit să fiu și eu lângă cumătrul meu și nu mă lasă. Ce să facem, dacă asta e situația?’, au fost cuvintele manelistului, la intrarea în cimitir.

La funeraliile lui Florin Mototolea, fostul lider al clanului Duduianu, au fost mobilizaţi zeci de poliţişti şi jandarmi.

Jandarmeria Capitalei a anunțat că a dat amenzi în valoare de 5.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire şi combatere a efectelor pandemiei de coronavirus.

Fratele lui Emi Pian, declarații șocante

Unul dintre frații lui Florin Mototolea au făcut dezvăluiri șocante chiar lângă sicriu. Bărbatul a spus că Emi Pian ar fi fost ucis la comandă.

În plus, fratele lui Emi Pian a fost la un pas de moarte în urmă cu trei ani când a fost atacat de cei care l-au ucis pe temutul interlop. Bărbatul a povestit cum a fost tăiat pe gât de rivalii săi.

Nu știu dacă a fost de răzbunare, asta nu știu… Dar știu că, în urmă cu trei ani, au vrut să mă omoare și pe mine. Asta s-a întâmplat prima dată, acum trei ani. Eram la o petrecere acum trei ani, au vrut să mă omoare pe la spate, uitați (își arată semnul pe gât) dar au fugit, până la urmă. Acum au reușit! Totul pleacă de la bani. 

‘La noi nu există Stabor… Uite, mie mi s-au oferit 100.000 de euro pentru tăietura asta pe care o am aici, dar nu am luat niciun ban. Iar pentru fratele meu nu există nicio sumă care să ne fie dată! Noi avem bani, avem tot ce ne trebuie, am muncit pentru asta, ne-am chinuit, nu am făcut banii cu droguri! Să vină cineva și să spună: mă, ai tâlhărit, ai furat, ai spart! Eu am făcut pușcărie pentru permis, nu pentru altceva!’, a spus fratele lui Emi Pian, scrie Cancan.ro.

 

citește și...