Fiul și fratele lui Emi Pian au rupt tăcerea după înmormântarea bărbatului. Adevărul despre ce s-a întâmplat în noaptea crimei

10.08.2020, 15:29
Fiul și fratele lui Emi Pian au rupt tăcerea după înmormântarea bărbatului. Adevărul despre ce s-a întâmplat în noaptea crimei
Fiul și fratele lui Emi Pian au rupt tăcerea după înmormântarea bărbatului

După înmormântarea lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, fiul și fratele interlopului au rupt tăcerea despre ce s-a întâmplat, cu adevărat, între Florin Mototolea și cel care l-a ucis.

Emi Pian a fost condus pe ultimul drum, duminică (9 august). Bărbatul de 39 de ani a fost ucis în urmă cu o săptămână, în cartierul Giulești din Capitală. Florin Mototolea, zis și Emi Pian, a avut un conflict cu un membru al unui clan rival.

Ciprian Napy, din clanul Rinu, a fost reținut pentru 30 de zile pentru uciderea lui Emi Pian.

Ce s-a întâmplat în noaptea crimei

Rudele interlopului au dezvăluit că războiul dintre Emi Pian și agresorul său a început în urmă cu ceva timp. Fratele și fiul decedatului au povestit că membrii clanului rival plănuiau de mai mult timp atacul asupra lui Emi Pian. Mai mult de atât, fratele lui Emi a dezvăluit că în urmă cu 3 ani a fost atacat de o rudă de-a lui Ciprian Napy, și s-a ales cu o cicatrice pe gât.

‘Ei asta au vrut să facă, de asta erau pregătiți. Păi tu vii la barbut să faci bani sau să omori lumea? Asta e problema, că eu nu am purtat nicio unghieră de când sunt pe pâmântul ăsta. Și nici tatăl meu nu a purtat absolut nimic. Noi nu avem treabă cu așa ceva. Tata în viața lui nu a dat o palmă la nimeni”, a declarat fiul lui Emi Pian, la Antena 3.

‘Oamenii ăștia s-au ținut de noi de o vreme încoace. Și au reușit acum, cu Emi. Noi vrem atât, să scoate adevărul la iveală. Și să ne lase în pace’, a completat și fratele lui Emi Pian.

Nu vor răzbunare

În plus, clanul Duduianu a jurat că nu va răzbuna moartea lui Emi Pian și au cerut oamenilor legii să își facă datoria.

‘S-a certat cu fratele său, cu Marius, care să își ia fapta. Ei au fost de acord toți și au zis: tu trebuie să îl ațâți, tu trebuie să te iei de Emi și trebuie să îl tai. Dar ei au fost acolo. De ce au arestat doar o persoană?’, a mai spus fratele interlopului.

‘Poliția română să îl pedepsească pe omul ăsta, pe familia asta, pe oamenii ăștia care au vrut să îl omoare pe tata de foarte mult timp  Noi nu vrem să ne răzbunăm pe nimeni, pentru noi nu mai are valoare să omorâm pe cineva, absolut nimeni. Pentru noi nu mai are nicio valoare, absolut nimic. Vreau să fie pedepsit de Dumnezeu și de Poliția Română’, a mai spus fiul lui Emi Pian, pentru sursa citată mai sus.

 

citește și...