Soția lui Dan Puican a rupt tăcerea după moartea regizorului! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el

18.08.2021, 16:49
Soția lui Dan Puican a rupt tăcerea după moartea regizorului! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el
Soția lui Dan Puican a rupt tăcerea după moartea regizorului! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu el

Soția lui Dan Puican a rupt tăcerea după moartea regizorului! Bărbatul a decedat pe 14 august 2021, la vârsta de 88 de ani. Regizorul se afla Sâmbăta de Sus, acolo unde dorea să participe la pelerinajul de Sfânta Maria

Dan Puican a lăsat în urma lui o soție îndurerată! Acesta era la a doua căsnicie. Prima lui soție a fost Stela Popescu, de care a divorțat în 1969, după ce actrița l-a părăsit pentru un alt bărbat.

Soția lui Dan Puican a rupt tăcerea după moartea regizorului

Cea de-a doua soție a lui Dan Puican, Maria, a dezvăluit recent că nu poate trece peste moartea lui, mai ales că erau căsătoriți de 40 de ani. Regizorul a suferit un stop cardio-respirator în timp ce stătea la rând la Sfânta Maria.

“Imaginați-vă prin ce clipe grele trec eu acum, nu este ușor să pierzi o persoană cu care ai fost căsătorit timp de 40 de ani mai ales că am dus o viață frumoasă împreună. El și-a dorit foarte mult să meargă la Sâmbăta de Sus. De mult zicea asta, după ce s-a terminat cu pandemia, tot spunea. A făcut un infarct acolo, în timp ce stătea la rând, a venit salvarea, medicii l-au resuscitat însă în zadar.

Am făcut tot posibilul să îl salvăm. A murit vineri noapte, iar ieri l-am înmormântat în București, pe la 10.00, că este greu și cu căldurile acestea”, a mărturisit soția lui Dan Puican pentru playtech.ro.

Dan Puican a suferit enorm după Stela Popescu

Înainte de a muri, Dan Puican s-a ocupat de parastasul de trei ani al celebrei artiste. Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.

”I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă.

Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru, a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a declarat Dan Puican pentru click.ro.

 

citește și...