Dan Puican a făcut parastas de trei ani pentru Stela Popescu. Dezvăluirile primului soț al regretatei actrițe

24.11.2020, 10:42
Dan Puican a făcut parastas de trei ani pentru Stela Popescu. Dezvăluirile primului soț al regretatei actrițe
Dan Puican a făcut parastas de trei ani pentru Stela Popescu. Dezvăluirile primului soț al regretatei actrițe

Dan Puican, primul soț al actriței Stela Popescu, s-a ocupat de parastasul de trei ani al celebrei artiste.

Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017. Primul soț al legendarei artiste, Dan Puican, şi soţia acestuia, Mioara, i-au făcut parastas sâmbătă şi duminică la Biserica de pe Strada Batiştei din Bucureşti.

”I-am dat de pomană niște pachete și pentru că a fost dezlegare la pește în postul Crăciunului, i-am dat de pomană și pește. Stelei îi plăcea mult. Soția mea a visat-o joi. Stela a fost iubirea mea din tinerețe. Am rămas în relații bune. Am colindat pe 5 continente împreună, am fost în 35 țări, iar soția mea s-a împrietenit cu ea. Venea la noi la masă. Soția îi făcea zacuscă și alte bunătăți de casă. Chiar înainte să moară am vorbit cu ea marți, ca să vină la noi la masă sâmbătă, soția o aștepta cu pește și m-a întrebat dacă am și vin din acela bun, roșu, căci îi plăcea vinul roșu. Iar joi seara a murit. Un prieten contabil, domnul Duru, a alertat-o pe Doina, fata adoptivă a Stelei, că nu răspundea la telefon și așa a găsit-o pe jos, în casă. Anul acesta n-am mai ajuns la cimitir, doar la biserică”, a declarat Dan Puican pentru click.ro.

Amintirile lui Dan Puican cu Stela Popescu

Dan Puican și-a amintit de curând de momentele petrecute alături de Stela Popescu pe scenă.

Acesta a mărturisit că a fost fermecat de Stela Popescu încă din prima clipă în care a văzut-o.

„Destinul face ca în noiembrie 1960 să fi jucat alături de Stela Popescu, la Braşov, în spectacolul „Un milion pentru un surâs”. Ei bine, m-a fermecat şi pe mine, şi pe spectactori, din prima ei clipă. Umplea scena, umplea sala, ne umplea inimile. Era radioasă, fermecătoare, plină de viaţă. O prindeau bine comediile, dar făcea faţă cu brio şi în drame. Aşa cum am văzut-o prima dată pe scenă la Braşov, mi-a apărut şi după plecarea ei dintre noi, în vis. Şi am retrăit senzaţia de bine din urmă cu 60 de ani”, a completat acesta.

 

citește și...