A murit regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

14.08.2021, 14:22
A murit regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu
A murit regizorul Dan Puican, fostul soț al Stelei Popescu

Regizorul Dan Puican, fostul soț al legendarei actrițe Stelei Popescu, a murit, sâmbătă, 14 august 2021, la vârsta de 88 de ani. Acesta se afla la Sâmbăta de Sus, acolo unde dorea să participe la pelerinajul de Sfânta Maria. Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți timp de opt ani, în perioada 1960 și 1969.

Dan Puican, fostul soț al regretatei actrițe Stela Popescu, a încetat din viață, anunță Antena 3. Acesta se afla la Sâmbăta de Sus, acolo unde dorea să participe la pelerinajul de Sfânta Maria. Dan Puican și Stela Popescu au fost căsătoriți timp de opt ani, în perioada 1960 și 1969. În perioada 1969 – 1998, actrița a fost căsătorită cu Puiu Maximilian. Regretata actriță Stela Popescu a încetat din viață în noiembrie 2017.  Născut pe 6 martie 1933, la Oltenița, Dan Puican a activat ca actor și regizor la Radiodifuziunea Română, fiind cunoscut pentru activitatea sa în domeniul teatrului radiofonic, unde a regizat peste 1.000 de piese de teatru.

“Dan Puican a avut nu numai calitatea de soț al Stelei Popescu, a fost unul dintre cei mai mari prieteni ai artiștilor români, artişti pe care i-a lansat. A lucrat cu cei mai mari actori români. A fost o adevărată enciclopedie a teatrului. Ştia tot despre oricine, despre orice eveniment. Era prezent la toate manifestările şi, dacă putea, întotdeauna era lângă artiştii români. El se ducea în fiecare an la Sâmbăta de Sus. Un român credincios, patriot, care a fost răsplătit pentru activitatea sa cu ordine şi medalii. Are nenumărate performanțe”, a declarat actorul Alexandru Arșinel la postul de televiziune Antena 3.

Ce spunea Dan Puican despre Stela Popescu

În urmă cu ceva timp, Dan Puican, a făcut declarații neașteptate despre regretata actriță Stela Popescu. Dan Puican mărturisea că regretă faptul că nimeni nu și-a dat seama de ce se petrecea cu aceasta înainte ca aceasta să moară. „Nimeni nu a avut grijă de Stela Popescu în ultimele ei ore petrecute pe acest pământ. Acesta este marele meu regret, că această femeie minunată a murit singură, iar în ultimele mele ei ceasuri, nimeni din anturajul ei nu a realizat prin ce trece, şi anume că se luptă pentru viaţa ei!”,spunea Dan Puican pentru impact.ro.

„Îmi pare atât de rău că a murit singură în casă, fără ca nimeni să nu-i aprindă o lumânare. Cred că a murit în seara zilei de 22 noiembrie, fiindcă a doua zi dimineaţă nu a mai răspuns la niciun telefon. Ea care răspundea imediat. Nici nu apuca telefonul să sune de două ori… Mare păcat!”, completa acesta.

citește și...