Soția lui Cabral revine în televiziune! Toate detaliile despre proiectul din care va face parte Andreea Ibacka

18.08.2020, 14:36
Soția lui Cabral revine în televiziune! Toate detaliile despre proiectul din care va face parte Andreea Ibacka
Soția lui Cabral revine în televiziune! Toate detaliile despre proiectul din care va face parte Andreea Ibacka

Grila de toamnă a televiziunilor vine cu mari surprize! Soția lui Cabral, Andreea Ibacka, revine pe micile ecrane. Conform Click!, actrița va apărea în noul serial produs de Ruxandra Ion, la Antena 1. În plus, din distribuție va face parte și nașul de cununie al lui Cabral și Andreea, Răzvan Fodor. Blondina și câștigătorul ‘Asia Express’ au mai filmat împreună în ‘Iubire și onoare’, serial difuzat pe Acasă TV.

Andreea Ibacka revine în televiziune

Andreea Ibacka a debutat ca actriță în anul 2007, când a jucat în telenovela ‘Inima de țigan’, proiect produs tot de Ruxandra Ion. De data aceasta, soția prezentatorului tv va avea un rol important într-un serial inspirat după producția turcească ‘Bahar – viață furată’, difuzat la Kanal D. Antena 1 a cumpărat deja drepturile de difuzare.

Ultima dată când Andreea Ibacka a mai apărut într-un proiect de televiziune a fost în 2018, la emisiunea ‘Ferma după perdea’, difuzat la Pro 2. Vedeta a prezentat show-ul alături de Octavian Strunilă.

‘Andreea își dorea să se întoarcă în televiziune și s-a potrivit pe un proiect al Ruxandrei Ion, pentru care a dat probă. Însă în ultimii ani Andreea a jucat numai personaje negative, iar acesta e unul pozitiv și nu de mare întindere. Însă ea își dorește să-l facă în așa fel încât să fie plăcută de public. Îi place că s-a întors și că lucrează cu colegii cu care a mai colaborat’, au povestit apropiații soției lui Cabral pentru Click!

A născut în 2018

La finalul lui 2018, Andreea Ibacka a devenit mamă, așa că a fost nevoită să își sisteze proiectele. Aceasta s-a ocupat mai mult de creșterea fetiței ei și a lui Cabral, Namiko.

Andreea Ibacka a vorbit, într-un interviu, despre cum s-a schimbat viața ei de când a devenit mămică.

‘Este minunat să fii mămică, nu pot să descriu în cuvinte și sunt convinsă că mămicile care ne urmăresc înțeleg. Nimic nu te pregătește, în schimb, pentru experiența asta. Ușor nu este. Programul nu-ți mai aparține cu adevărat. Toate activitățile se conturează în jurul programului bebelușului’, a declarat soția lui Cabral.

citește și...